Buzărnescu e de neoprit în Praga şi va urca pe cel mai bun loc din carieră

Ultima actualizare:

    Mihaela BuzarnescuFoto: GettyImages
Mihaela BuzarnescuFoto: GettyImages

Mihaela Buzărnescu este de neoprit la Praga. Ea s-a calificat în semifinalele de simplu şi va juca în finala de dublu a turneului dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

În sferturile de finală ale probei de simplu, Buzărnescu a învins-o cu scorul de 6-2, 6-3 pe Kristyna Pliskova. În urma acestui rezultat, românca şi-a asigurat ocuparea, de luni, a celui mai bun loc din carieră: cel puţin 36 WTA. În semifinale, românca va juca împotriva învingătoarei meciului dintre sportiva australiană Samantha Stosur şi Camila Giorgi, din Italia.

Şi la dublu lucrurile merg foarte bine pentru Buzărnescu. Ea a ajuns în finală fără să joace în penultimul act, adversarele, Barbora Stefkova şi Barbora Strycova, retrâgându-se. În ultimul act, Mihaela şi coechipiera ei, Ligia Marozava, din Belarus, vor întâlni cuplul Nicole Melichar/ Kveta Peschke. În urma acestei calificări, românca şi-a asigurat şi în această specialitate cel mai bun loc din carieră, urmând ca de luni să intre între cele mai valoroase 60 de jucătoare ale lumii.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net