Buzărnescu continuă pe două fronturi la BRD Bucharest Open

Ultima actualizare:

    Mihaela Buzărnescu va ocupa cel mai bun loc al cariereiFoto: GettyImages
Mihaela Buzărnescu va ocupa cel mai bun loc al cariereiFoto: GettyImages

Fiecare ediţie a BRD Bucharest Open a avut eroina ei din România. Anul acesta, Mihaela Buzărnescu este în acest rol. Jucătoarea noastră continuă lupta pe două fronturi, şi la simplu şi la dublu.

Mihaela este a doua favorită a turneului de la Bucureşti şi şi-a justificat din plin această poziţie până acum. Ea s-a calificat în sferturile de finală, după ce a învins-o cu scorul de 6-3, 7-5 pe slovena Tamara Zidansek, dar a ajuns şi în semifinalele de dublu, acolo unde face pereche cu Raluca Olaru. Cele două au trecut cu scorul de 6-2, 6-4 pe Garcia Perez/ Lister.

Buzărnescu a recunoscut că simte din plin presiunea de a fi favorită acasă: „E destul de greu. Este prima dată când joc la acest WTA acasă. Publicul este în număr foarte mare, automat şi aşteptările sunt mai mari din partea mea, cât şi din partea lor; vreau să le demonstrez că joc bine. Mă bucur mult că reuşesc să mă liniştesc şi să câştig meciul şi să-i fac să vizioneze plăcut toate partidele”, a declarat Mihaela, care în timpul meciului din optimi a avut câteva crize de nervi. „Este o presiune mai mare, publicul vine în număr mare. E prima oară când joc acasă, am jucat şi destul de târziu astăzi şi a fost o atmosferă mai ciudată puţin pentru mine”, a declarat românca la conferinţa de presă.

Cu un program infernal în acest an, în care a avut doar două-trei săptămâni de pauză, Mihaela spune că resimte oboseala şi că îşi va lua câteva zile libere după Bucureşti. Practic, ea va reveni pe teren în SUA, la turneul de la San Jose, care va începe pe 30 iulie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net