"Bombă" la US Open! Simona Halep, executată din prima

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Ultimul turneu de Mare Şlem al anului a început cu o „bombă” de proporţii. Lidera mondială Simona Halep a pierdut categoric (2-6, 4-6) confruntarea cu Kaia Kanepi din Estonia, o jucătoare clasată pe locul 44 în lume.

Competiţia feminină de la US Open a fost „decapitată” încă din prima zi. Din postura de principală favorită, Simona Halep a prins una dintre acele zile proaste, în care nimic nu se leagă. În faţa româncei s-a aflat şi o adversară puternică şi inspirată în acelaşi timp, astfel că semnele unei mari surprize s-au conturat rapid. Cu lovituri năucitoare, Kaia Kanepi a pus-o mereu în dificultate pe Halep, care s-a aflat în avantaj doar după primul ghem al meciului. De la 1-0, Simona a cedat cinci ghemuri la rând în care jocul ei a scârţâit din toate încheieturile, setul de debut fiind practic încheiat. Tenismena baltică s-a distanţat apoi la 6-2, 3-0, scor la care orgoliul Simonei Halep a avut ceva de spus.

Mai determinată, constănţeanca a început să adune puncte şi a egalat-o pe Kanepi la patru (4-4), având chiar şansa de a trece în faţă. Estonianca a reuşit însă un break nesperat, după care a închis partida pe propriul serviciu. Aşadar, o dezamăgire uriaşă pentru Halep, care pleacă de la New York din prima zi, la fel ca anul trecut. Ca o consolare, jucătoarea noastră va rămâne pe poziţia numărul unu în lume indiferent de ceea ce vor face rivalele sale la US Open.

Tot astăzi, Irina Begu s-a calificat în turul doi, 6-3, 6-3 cu americanca Jennifer Brady.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net