Bianca Andreescu, coșmar pentru românce: a învins-o pe Irina Begu la Indian Wells

bianca-andreescu.jpg

Bianca Andreescu

Bianca Andreescu a reușit să învingă o a doua româncă de Top 100 în decurs de o săptămână. Ea a eliminat-o pe Irina Begu în primul tur de la Indian Wells 2019.

Bianca Andreescu a confirmat că este una dintre cele mai în formă jucătoare ale sezonului și a reușit să o elimine pe Irina Begu în primul tur de la Indian Wells. Ea a revenit de la 0-1 la seturi pentru a se impune cu scorul de 6-7, 6-3, 6-3 și a-și asigura o confruntare în turul secund cu slovaca Dominika Cibulkova. Pentru Bianca Andreescu, aceasta a fost prima victorie pe tabloul principal al unui turneu Premier Mandatory, și a 22-a victorie a sezonului. Adică a câștigat în 2019 de una singură mai multe meciuri decât toate jucătoarele noastre din Top 200 adunat!

Vești bune avem însă de la dublu, acolo unde Raluca Olaru și Monica Niculescu, fiecare cu altă parteneră, s-au calificat în optimile de finală.

În primul tur, Raluca Olaru și croata Darija Jurak au învins perechea favorită 4, Nicole Melichar/ Kveta Peschke, cu scorul de 6-2, 4-6, 10-6, într-o oră şi 27 de minute.

La rândul lor, Monica Niculescu şi Abigail Spears au învins cu 6-4, 6-4, perechea Veronika Kudermetova/ Demi Schuurs. În optimi Monica ar putea juca împotriva singurului cuplu românesc 100% de pe tablou, Irina Begu/ Mihaela Buzărnescu. Condiția e ca ele să treacă de favoritele 5, Gabriela Dabrowski/ Yifan Xu.

Loading...