Bianca Andreescu, coșmar pentru românce: a învins-o pe Irina Begu la Indian Wells

Ultima actualizare:

    Bianca Andreescu
Bianca Andreescu

Bianca Andreescu a reușit să învingă o a doua româncă de Top 100 în decurs de o săptămână. Ea a eliminat-o pe Irina Begu în primul tur de la Indian Wells 2019.

Bianca Andreescu a confirmat că este una dintre cele mai în formă jucătoare ale sezonului și a reușit să o elimine pe Irina Begu în primul tur de la Indian Wells. Ea a revenit de la 0-1 la seturi pentru a se impune cu scorul de 6-7, 6-3, 6-3 și a-și asigura o confruntare în turul secund cu slovaca Dominika Cibulkova. Pentru Bianca Andreescu, aceasta a fost prima victorie pe tabloul principal al unui turneu Premier Mandatory, și a 22-a victorie a sezonului. Adică a câștigat în 2019 de una singură mai multe meciuri decât toate jucătoarele noastre din Top 200 adunat!

Vești bune avem însă de la dublu, acolo unde Raluca Olaru și Monica Niculescu, fiecare cu altă parteneră, s-au calificat în optimile de finală.

În primul tur, Raluca Olaru și croata Darija Jurak au învins perechea favorită 4, Nicole Melichar/ Kveta Peschke, cu scorul de 6-2, 4-6, 10-6, într-o oră şi 27 de minute.

La rândul lor, Monica Niculescu şi Abigail Spears au învins cu 6-4, 6-4, perechea Veronika Kudermetova/ Demi Schuurs. În optimi Monica ar putea juca împotriva singurului cuplu românesc 100% de pe tablou, Irina Begu/ Mihaela Buzărnescu. Condiția e ca ele să treacă de favoritele 5, Gabriela Dabrowski/ Yifan Xu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net