Begu, eliminată în 63 de minute

Ultima actualizare:

    Irina Begu a eşuat lamentabil în primul tur la Wimbledon
Irina Begu a eşuat lamentabil în primul tur la Wimbledon

Irina Begu a comis 30 de greşeli neforţate şi a fost spulberată de Witthoeft, sportivă ce nu trecuse niciodată de turul inaugural la Wimbledon.

Românca a crezut că va avea o misiune uşoară în faţa uneia care nu e inclusă nici măcar în primele o sută de tenismene ale lumii şi pe care o învinsese de fiecare dată când s-au întâlnit, până luni (27 iunie) existând două dueluri.

Totuşi, Irina nu s-a regăsit acum. Carina a început meciul fiind la serviciu şi a dominat de la un capăt la altul, dând impresia că nici nu depune vreun mare efort pentru a o depăşi pe Irina. După 23 de minute, nemţoaica a triumfat în primul set, 1-6, şi tenismena noastră îşi vedea tot mai îndepărtate şansele de a egala cea mai bună performanţă a sa la Londra, turul trei, în 2015.

Setul al doilea a fost puţin mai echilibrat, dar Begu a părut că e o novice atunci când se joacă pe iarbă şi a pierdut cu scorul de 4-6. Witthoeft a produs surpriza şi după doar o oră şi trei minute de joc a eliminat-o din primul tur pe favorita numărul 25 la Wimbledon. Altfel, Patricia Maria Ţig (locul 100 WTA)  nu i-a putut face faţă mult mai titratei Sara Errani. Rivala s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4, iar Ţig se consolează că s-a aflat pentru prima dată pe tabloul principal la un turneu de Grand Slam.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net