Aventurile Andreei Mitu la Rio de Janeiro

18-sport-2.jpg

Românca, la statuia lui Isus
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Andreea Mitu a părăsit turneul de la Rio de Janeiro după primul tur, dar săptămâna petrecută în Brazilia a fost pentru ea una memorabilă.

Şi-a împărţit timpul între antrenamente şi mersul la plajă, sau la celebra statuie a lui Isus care domină Rio de Janeiro. Dacă din punct de vedere al relaxării toate îi merg de minune, pe plan sportiv lucrurile stau puţin mai prost, pentru că ea nu a învins pe nimeni la simplu în acest an. Drept urmare, a căzut din Top 100, urmând să ocupe, de luni, locul 106 în lume.

Următoarea competiţie la care va participa va fi turneul ITF de 25.000 $ de la Sao Paulo, acolo unde va fi cap de serie numărul 1 şi unde va încerca să-şi recâştige încrederea în joc.

18-mitu-rio.jpg

Andreea Mitu s-a simţit perfect la plajă
Fotografii: Instagram

 

Loading...

Citește și

  • Andreea Mitu, eroina României la actuala ediţie a turneului de la Roland Garros, a avut un motiv în plus să o învingă pe Francesca Schiavone şi să se califice în optimi. A fost primul meci la care în tribune se aflau mama, tatăl şi fratele său.

  • Două dintre jucătoarele românce admise pe tabloul principal la Australian Open au fost învins eîn această dimineaţă în primul tur al competiţiei de la Melbourne.

  • Andreea Mitu a făcut furori la actuala ediţie a turneului de la Roland Garros. Cum toată lumea vrea să ştie cât mai multe despre jucătoarea care a ajuns cel mai departe dintre românce la turneul parizian, Click! vă prezintă 18 secrete ale jucătoarei noastre.

  • Andreea Mitu a decis să facă o ultimă sesiune de încărcare a bateriilor înaintea începerii pregătirii pentru noul sezon. A ales Dubaiul ca destinaţie a unei ultime vacanţe pe anul acesta.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1