Austria a învins România în Cupa Davis. Ne aşteaptă un alt baraj, în Israel!

horia tecau

horia tecau
Tecău şi Frnuză au anulat deznodământul pentru azi, dar Dominic Thiem a fost prea bun şi a închis totul la 3-1 pentru gazde
foto: arhivă personală

Echipa de Cupă Davis a României n-a putut furniza surpriza şi, fără Ungul, Copil şi Mergea, a pierdut barajul cu Austria, care conta pentru rămânerea în Grupa I Europa-Africa.

Totuşi, n-am făcut lamentabil, iar asta s-a datorat în special dublului Tecău-Frunză, care au câştigat ieri în faţa lui Thiem şi Oswald, şi au redus din diferenţă după cele două înfrângeri la simplu, de vineri. Azi s-a tranşat însă totul în meciul decisiv, Thiem învingându-l cu 3-0 pe Nicolae Frunză şi pecetluind soarta României la 3-1. A fost un meci dramatic 7-6, 7-6, 6-3, pentru numărul 7 ATP, care s-a chinuit ceva în faţa unui Frunză, locul 611 ATP, care şia vândut foarte greu pielea. Meciul 4, cel dintre Gerlad Melzer şi Bogdan Borza, a devenit inutil şi nu s-a mai jucat.

România mai are însă o şansă să rămână în Grupa I Europa-Africa, la mijlocul lui octombrie, când va mai juca un baraj, tot în deplasare, dar cu Israel.

Loading...

Citește și

  • Echipa de Cupă Davis a României a mers la Wels ca mielul la tăiere! Fără Marius Copil, Adrian Ungur şi Florin Mergea, toţi trei refuzând convocarea, n-am avut din start nicio şansă în faţa lui Thiem şi compania. Iar temerile s-au confirmat după prima zi.

  • Adrian Ilie a fost unul dintre cei mai talentaţi atacanţi ai României, dar acelaşi gen românesc care nu şi-a atins potenţialul maxim. S-a lăsat devreme, la puţin peste 30 de ani, alocând tot timpul afacerilor şi familiei. La „bătrâneţe”, acesta pare să-şi fi descoperit o nouă pasiune!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1