Australian Open, tragerea la sorţi: Halep are drum liber spre semifinale!

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

În această dimineaţă a avut loc la Melbourne tragerea la sorţi a tablourilor principale la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului.

Favorită numărul 4, Simona Halep a avut noroc, adversarele sale până în semifinale fiind extrem de abordabile. În penultimul act, românca ar urma s-o înfrunte pe lidera mondială Angelique Kerber, în timp ce un duel Halep - Serena Williams nu e posibil decât în finală.

Halep va debuta la Australian Open contra americancei Shelby Rogers, iar în turul doi ar putea juca împotriva învingătoarei din meciul Ashley Barty (Australia) - Annika Beck (Germania). Apoi, până în semifinale, cele mai periculoase rivale pentru Halep sunt portoricanca Monica Puig şi rusoaica Svetlana Kuzneţova.

Monica Niculescu, finalistă în această săptămână la Hobart, va înfrunta în primul tur o adversară din calificări, iar Irina Begu (cap de serie 27) îşi va măsura forţele cu Yaroslava Şvedova din Kazahstan. Pe tablou se mai află Sorana Cîrstea (meci cu rusoaica Khromaceva în primul tur) şi Patricia Ţig, care va porni cu şansa a doua în confruntarea cu Monica Puig.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net