Australian Open 2020: Simona Halep, calificare lejeră în turul al treilea

simona_halep_australian_open_2020_tur_2.jpg

Simona Halep, în meciul din turul secund al Australian Open 2020
Simona Halep, în meciul din turul secund al Australian Open 2020
FOTO: Guliver/ Gettyimages

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Australian Open 2020, după un meci controlat de la un capăt la altul.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a învins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, pe britanica Harriet Dart, locul 173 WTA, venită din calificări, în turul al doilea al Australian Open.

Știind că diferența dintre ea și adversara ei este mare, Simona a încercat să facă economie de energie și în mare parte i-a reușit. Ea s-a impus după o oră și 17 minute, după ce a ratat oprimele trei mingi de meci și i-a permis adversarei să revină de la 1-5 la 4-5 în setul al doilea.

Halep a jucat cu încheietura mâinii drepte bandajată după accidentarea suferită în urmă cu două zile, în partida din prima manşă cu Jennifer Brady. Următoarea adversară a fostului lider WTA va evolua pentru a şasea oară în turul al treilea la Melbourne. Adversară îi va fi americanca Danielle Collins, locul 25 WTA şi cap de serie numărul 26, sau Iulia Putinţeva din Kazahstan, locul 38 WTA.

Calificarea în a treia manşă este recompensată la Australian Open cu un premiu de 206.000 dolari americani și cu 130 de puncte WTA.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1