Australian Open 2020: Cu cine va juca Simona Halep în sferturile de finală

Ultima actualizare:

    Simona Halep nu a pierdut nici un set până acum la Australian Open 2020Foto: Guliver/ GettyImages
Simona Halep nu a pierdut nici un set până acum la Australian Open 2020Foto: Guliver/ GettyImages

Simona Halep și-a aflat adversara din sferturile de finală de la Australian Open 2020. Va juca împotriva unei tenismene în fața căreia a pierdut doar 9 game-uri în două meciuri!

Simona Halep va juca în sferturile de finală ale Australian Open contra estonei Anett Kontaveit. Ocupantă a locului 31 WTA și cap de serie numărul 28 la primul turneul de Grand Slam al anului, aceasta a învins-o în optimi, cu scorul de 6-7, 7-5, 7-5, pe tânăra poloneză Iga Swiatek, locul 56 WTA.Jucătoarea în vârstă de 24 de ani s-a impus după un meci care a durat două ore şi 42 minute, însă a fost aproape de a fi eliminată, după ce Iga Swiatek a revenit de la 1-5 la 5-5 în setul decisiv. Totuși, a reușit să obțină ultimele două game-uri și astfel să obțină prima calificare din carieră în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam.

Australian Open 2020: Simona Halep a eliminat-o în optimi pe Elise Mertens

În ceea ce o privește, Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open 2020 după victoria cu 6-4, 6-4 obținută în fața belgiencei Elise Mertens. Românca și-a luat astfel revanșa după înfrângerea din finala turneului de la Doha de anul trecut, care, așa cum a recunoscut la interviul de după meci, o urmărea încă.

Simona Halep conduce cu 2-0 în meciurile cu Anett Kontaveit

Meciul din sferturile de finală de la Australian Open 2020 va fi cel de-al treilea dintre cele două jucătoare. Simona Halep a câștigat categoric precedentele două confruntări cu Anett Kontaveit, cedând doar 9 gameuri în patru seturi disputate cu estona. Prima partidă a avut loc la Roma, în sferturile de finală ale ediției 2017, când Simona s-a impus cu scorul de 6-2, 6-4, iar cea de-a doua la Miami, tot în 2017, când românca a câștigat cu 6-3, 6-0.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net