Australia, «Ţara minunilor» pentru românce?

Ultima actualizare:

    Alexandra Dulgheru joacă în primul tur, marți (19 ianuarie), cu australianca Storm Sanders
Alexandra Dulgheru joacă în primul tur, marți (19 ianuarie), cu australianca Storm Sanders

În noaptea de duminică (17 ianuarie) au început meciurile de pe tabloul principal al turneului de la Antipozi, dar până atunci toată lumea a fost invitată la o petrecere cu tema „Alice în ţara minunilor”. Fetele noastre au fost în centrul atenţiei, cu o singură excepţie.

Irina Begu, Monica Niculescu, Andreea Mitu şi Alexandra Dulgheru au făcut furori la serata organizată în deschiderea Australian Open, primul turneu de Mare Şlem din 2016. Frumoasele românce au stat alături de Serena Williams, Victoria Azarenka şi Garbine Mugura, toate bucurându-se de surpriza patronilor turneului. Hostese costumate ca personajele din cunoscutul desen animat le-au aşteptat la intrare şi le-au invitat la o sesiune de fotografii.

S-a acceptat în masă, cu o singură excepţie, Simona Halep. Fie pentru că a vrut să se menajeze, fie că şi-a organizat prost programul, românca n-a ajuns la petrecerea jucătoarelor. Constănţeanca nu pare să-şi dea nici un moment de răgaz şi a dat party-ul „Alice în ţara minunilor” pentru o altfel de minune pe care şi-o doreşte enorm în Australia: primul ei turneu de Mare Şlem câştigat. Halep a avut şi o scuză: s-a simţit din nou rău. „Toate jucătoarele din top 10 au şansa de a câştiga. Toate am avut accidentări şi nu ne-a fost uşor să ne antrenăm. Acum mă simt mai bine şi sunt gata de start. Sper să fiu sănătoasă. Sunt puţin răcită şi am probleme de respiraţie. E doar de la aerul condiţionat de aici”, a spus Halep.

Monica Niculescu a fost singura conaţională care a jucat în prima zi la AO. Ea a înfruntat-o în jurul orei 05.30, pe brazilianca Teliana Pereira. Mâine avem însă festival. La ora 02.00, ora României, intră Irina Begu, care o va întâlni pe suedeza Johanna Larsson. Va urma duelul Andreei Mitu cu nemţoaica Julia Georges, iar apoi jocul Alexandrei Dulgheru cu australianca Storm Sanders. Halep va închide ziua cu Shuai Zhang, din China.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net