Audiență de fotbal la meciul Federer - Zverev

ciudad-de-mexico-tenis-epa-efe-h_55657384.jpg

42.517 spectatori s-au îngrâmădit pe Plaza de Toros
42.517 spectatori s-au îngrâmădit pe Plaza de Toros
Foto: EPA-EFE

Circa 42.000 de mexicani au asistat la meciul demonstrativ dintre Roger Federer și Alexander Zverev

Disputa a fost organizată în Plaza de Toros din Ciudad de Mexico, o arenă inaugurată în 1946 și care este folosită de obicei la luptele cu tauri. 
Neobișnuită pentru tenis, audiența i-a lăsat fără cuvinte pe cei doi protagoniști. “Sunteţi un public incredibil! Nu am cuvinte să vă mulţumesc”, le-a spus Federer spectatorilor, iar aceștia l-au ovaţionat pe elvețian, aplaudându-l în reprize, de la debutul până la finalul meciului pe care l-a câştigat în trei seturi (3-6, 6-4, 6-2). De o primire la fel de frumoasă s-a bucurat și Alexander Zverev, mai ales că acesta și-a făcut încălzirea purtând un tricou al naţionalei de fotbal a Mexicului. “Nu voi uita niciodată această seară. Mi-aţi oferit una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea”, le-a spus germanul.
Acest meci a fost cel de-al patrulea din turneul pe care Federer l-a întreprins în America Latină, turneu care s-a încheiat ieri, la Quito (Ecuador), și care i-a adus 10 milioane de dolari. Totodată, la Ciudad de Mexico a fost doborât și recordul de audiență pentru un meci de tenis, record care data din 8 iulie 2010, când Kim Clijsters (Belgia) și Serena Williams (SUA) au jucat în fața a 35.681 de spectatori, pe stadionul ”Roi Baudouin” din Bruxelles. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1