Ashleigh Barty vizează ”tripla”

barthy-fed-cup-gettyimages-1186033449.jpg

Ashleigh Barty încearcă să încheie anul 2019 cu o victorie în Fed Cup
Ashleigh Barty încearcă să încheie anul 2019 cu o victorie în Fed Cup
Foto: Guliver / GettyImages

Triumfătoare la Roland Garros și la Turneul Campioanelor, lider mondial la zi, australianca Ashleigh Barty vrea să câștige și Fed Cup

La nici o săptămână după triumful ei de la Shenzhen, Ashleigh Barty joacă pentru echipa țării sale, la Perth. De partea cealaltă a fileului se va afla franțuzoaica Kristina Mladenovic, care a câștigat Turneul Campioanelor la dublu, alături de unguroaica Timea Babos.
Potrivit cotidianului francez ”l’Equipe”, cele două jucătoare lideri de echipă au călătorit din China la Perth, via Hong Kong, cu același avion, însă n-au schimbat prea multe cuvinte. În orașul australian ce găzduiește finala din acest an a Fed Cup, Barty a reîntâlnit-o pe una dintre colegele ei, Samantha Stosur, care a disputat și ea semifinalele Turneului Campioanelor la dublu, fiind învinsă chiar de către perechea câștigătoare. Cum Perth se află pe același fus orar cu Shenzhen, adaptarea s-a făcut ușor.   
Cu 7 trofee câștigate în 17 finale de Fed Cup disputate, Australia pornește favorită în fața Franței (2 trofee în 5 finale). Iar Ashleigh Barty vizează să realizeze o triplă istorică după ce în acest an a cucerit un titlu de grand slam (Roland Garros), iar apoi s-a impus în Turneul Campioanelor.   
Finala Fed Cup 2019
Australia – Franța
Program meciuri
Mâine

Ora 5.00: A. Tomljanovic - K. Mladenovic
Ora 7.00: A. Barty - C. Garcia
Duminică
Ora 5.00: A. Barty - K. Mladenovic
Ora 7.00: A. Tomljanovic - C. Garcia
Ora 9.00: Barty / Stosur - Garcia / Mladenovic
Meciurile sunt transmise la Digi Sport și Telekom Sport

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1