EXCLUSIV! Andrei Pavel are o nouă iubită. El s-a despărțit de Tamira Paszek

Ultima actualizare:

    Andrei PavelFOTO: Sportpictures.eu
Andrei PavelFOTO: Sportpictures.eu

Andrei Pavel, cel mai important jucător român de tenis de după Ilie Năstase, trăiește o nouă poveste de dragoste. El a pus punct după cinci ani relației cu jucătoarea austriacă de tenis Tamira Paszek și se iubește cu o frumoasă antrenoare de tenis din România, Adriana Vârbanciu.

Se spune că ochii care nu se văd se uită, iar Andrei Pavel (44 de ani) și jucătoarea austriacă de tenis Tamira Paszek (27 de ani) au simțit pe propria piele acest lucru. Cei doi au pus capăt unei relații care a durat cinci ani, de vină fiind în special faptul că se vedeau din ce în ce mai rar. Andrei Pavel fusese cooptat toamna trecută în echipa Simonei Halep, iar Tamira petrecea săptămâni la rând singură la București sau în Austria. De altfel, ultima dată când fostul număr 26 mondial a fost în România a fost în primăvara acestui an, când tot fără Andrei a stat.Pavel, care de o săptămână a intrat în echipa lui Marius Copil, nu a stat prea mult timp singur și de aproape două luni e trăiește o nouă poveste de iubire, alături de o antrenoare de tenis, Adriana Vârbanciu (36 de ani). Aceasta este managerul departamentului tenis de la Stejarii, adică exact complexul în care locuiește și Andrei Pavel. Cei doi oricum se cunoșteau de mult timp, de pe vremea când ea juca tenis, dar faptul că ambii erau singuri (ea are doi copii, dar e despărțită de tatăl lor) și frecventau aceleași cercuri de prieteni – Adriana este foarte apropiată și de Simona Halep și de Marius Copil, așa cum a fost și de Tamira Paszek – i-a făcut să își descopere sentimentele pe care le trăiesc acum.


    Andrei Pavel, alaturi de Adriana VarbanciuFoto: Facebook
Andrei Pavel, alaturi de Adriana VarbanciuFoto: Facebook

Apărută mai întâi ca un zvon, în luna iulie, când ar fi petrecut o vacanță în Thasos, în Grecia, relația dintre ei a fost confirmată de cei doi prin postările pe care le-au făcut în aceste zile pe Instagram. Ei se află la Miami, alături de Marius Copil și de iubita acestuia, iar valurile, soarele și nisipul arzător i-a făcut să nu se mai ascundă și, practic, să-și facă declarații de dragoste la fiecare postare.

Se pare că Tamira Paszek a acceptat destul de greu despărțirea de Pavel, pentru că nici el, nici Adriana nu se mai află pe lista urmăritorilor Tamirei de pe Instagram, așa cum nici ea nu îi mai urmărește pe ei. Iar în trecut erau foarte activi la schimbul de mesaje pe rețelele sociale.


    Andrei Pavel, îmbrățișat pe plaja din Miami, de Adriana Vârbanciu, într-o fotografie postată chiar de elFOTO: Instagram
Andrei Pavel, îmbrățișat pe plaja din Miami, de Adriana Vârbanciu, într-o fotografie postată chiar de elFOTO: Instagram

Adriana s-a numărat printre apropiații Tamirei Paszek

În vârstă de aproape 37 de ani – îi va împlini la 8 noiembrie – Adriana Vârbanciu este o fostă jucătoare de tenis, retrasă din activitate în 2001. Acum este cunoscută ca o foarte bună antrenoare de copii, cu care se poartă ca o mamă, dar este foarte apreciată și de jucătorii și jucătoarele de tenis care se pregătesc la Stejarii, acolo unde conduce departamentul de tenis. De aceea, de multe ori i-a fost sparring partner Simonei Halep, dar a jucat și cu Marius Copil sau chiar cu Tamira Paszek, fosta iubită a lui Andrei Pavel. De altfel, până prin luna aprilie, ea se înțelegea foarte bine cu austriaca, petyrecând mult timp cu ea, apărând în multe poze alături de ea pe Instagramul acesteia și comentând de multe ori la acestea.


    Tamira Paszek, alături de Adriana Varbanciu (ambele în roșu), jucau padel împreuna în aprilieFOTO: Instagram
Tamira Paszek, alături de Adriana Varbanciu (ambele în roșu), jucau padel împreuna în aprilieFOTO: Instagram

Andrei Pavel s-a despărțit de soție după 20 de ani

Andrei Pavel a fost căsătorit aproape 20 de ani cu Simone, o nemțoaică cu 8 ani mai mare decât el. Cei doi au împreună doi copii, Caroline (19 ani) și Marius (16 ani). Chiar dacă s-a despărțit de fosta nevastă, Andrei a rămas în relații foarte bune atât cu ea, cât și cu copiii. El a mers anul trecut de Crăciun la ei, în SUA, unde sunt stabiliți, iar anul acesta Caroline a venit la București alături de iubitul ei, în timp ce Marius l-a însoțit pe Andrei la Wimbledon. Amândoi copiii o cunosc pe Adriana, noua iubită a tatălui lor și se pare că se înțeleg foarte bine cu ea.

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net