Ambasadoarea Simona Halep

Ultima actualizare:

    Simona Halep a primit un trofeu de la Asociația Ziariștilor de TenisFoto: Twitter/Simona Halep
Simona Halep a primit un trofeu de la Asociația Ziariștilor de TenisFoto: Twitter/Simona Halep

Asociația Jurnaliștilor de Tenis a premiat-o pe românca Simona Halep după conferința de presă susținută la Melbourne

Liderul mondial s-a declarat impresionat. "Ce surpriză plăcută să fiu numită ambasadoarea anului! Vă mulțumesc pentru recunoaștere", a scris Simona Halep pe Twitter.

Înainte de a primi premiul din partea asociației care îi grupează pe cei mai importanți jurnaliști de tenis din lume, liderul mondial a fost chestionată cu privirile la prezența ei la primul turneu de Mare Șlem din 2019, Australian Open. Ea a comparat participarea de acum cu aceea de anul trecut, când a disputat finala, spunând că este o mare diferență: "Am realizat ceea ce mi-am dorit. Am câştigat, în sfârşit, un Grand Slam. Acum pot spune că sunt cu adevărat numărul 1. Sunt fericită. Mă bucur de tot. Tot ceea ce am realizat anul trecut m-a făcut să fiu puţin mai relaxată. Doar încerc să-mi îmbunătăţesc jocul şi să văd cât de bună pot fi în viitor", a declarat Halep, care a recunoscut că și-a asumat un risc luând o pauză mai mare între sezoane. "M-am odihnit pentru că m-am simţit extenuată după aceste turnee şi anul avut. Mi-a plăcut mult să stau acasă. Acum sunt pregătită pentru noul an, deşi sunt puţin în urmă cu totul, cu pregătire şi meciurile. Dar nu mă plâng. Totul a fost aşa cum mi-am dorit. Acum trebuie să las capul în pământ şi să muncesc", a precizat jucătoarea din Constanţa.

”E atașată de oamenii din echipă”

Halep a explicat și de ce îi este greu să-și ia un nou antrenor: "Este greu pentru mine să schimb persoana cu care muncesc pentru că eu mă ataşez de oamenii din echipa mea. Nu pot schimba totul rapid. De fiecare dată când ai pe cineva în echipă, trebuie să dea 100 la sută. După cum am spus mereu la acest nivel este imposibil fără antrenor. Deci probabil în viitorul apropiat voi avea pe cineva. Dar pentru moment sunt doar eu", a spus românca. Iar apoi a dezvăluit cine a anunțat-o cu cine va juca în primul tur la Melbourne. "Darren mi-a trimis un mesaj pentru că el a efectuat tragerea la sorţi. Eram la Nike şi îmi luam noua încălţăminte. Când am văzut mesajul, am spus: Ok, fie ce-o fi. Acum mă bucur de noua încălţăminte şi apoi mă gândesc la meci".Aflată pe locul I WTA, finalistă a ultimei ediţii, Simona Halep o va întâlni, marți, pe estona Kaia Kanepi (70 WTA), în turul 1 la Australian Open.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net