Alexandra Dulgheru, copilot la raliuri pentru Mihai Leu

Ultima actualizare:

    Alexandra Dulgheru a fost copilot pentru Mihai Leu
Alexandra Dulgheru a fost copilot pentru Mihai Leu

Fost campion naţional la raliuri, Mihai Leu a avut o invitată specială pe şoselele din Sinaia: tenismena Alexandra Dulgheru i-a fost copilot în aventura montană.

Înainte de a lua startul în a cincea etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop, Trofeul Sinaia, Mihai Leu (49 de ani) şi-a făcut încălzirea pe circuit având-o în maşină, pe scaunul din dreapta, pe jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru (29 de ani). Aceasta a avut parte de senzaţii inedite cu câteva zile înainte de a pleca în America, unde va participa la câteva turnee WTA. Tenismena a fost extrem de încântată de experiența trăită în Ferrari-ul 458 Challenge condus de fostul campion de box. „A fost senzaţional, mai vreau! A fost pentru prima dat când m-am urcat într-o maşină de curse şi e minunat. Nu am avut emoţii când am pornit la drum, abia aşteptam să simt adrenalina, iar când a pompat, mi s-a părut că s-a terminat prea repede cursa. La tenis, poate când suntem la 6-6 în tie-break, în setul decisiv și are adversarul minge de meci, poate atunci adrenalina este la un asemenea nivel”, a declarat Alexandra Dulgheru.

”Întotdeauna oamenii care fac sport se acomodează repede. Alexandra dacă s-ar apuca serios, ar deveni un copilot foate bun. Am văzut-o foarte linişită şi cred că a avut încredere mare în mine şi în maşină, de aceea nu a avut emoţii”, a spus şi Mihai Leu.

Alexandra Dulgheru, alaturi de Mihai Leu
Alexandra Dulgheru, alaturi de Mihai Leu

Alexandra este o prezenţă plăcută în circuitul mondial de tenis, tocmai de aceea, de-a lungul timpul, a legat amiciţii cu cei mai mulţi dintre colegi. Unul dintre campionii cu care Dulgheru se înţelege foarte bine este Roger Federer, pe care românca l-ar provoca să iasă din zona de confort şi să încerce o maşină de raliuri. „L-aş lua pe Federer să văd cum reacţioneză într-o asemenea situaţie, sub calmul acela impenetrabil... Nu se compară cu nimic senzaţia pe care eu am avut-o în maşină. Acum înţeleg microbul pe care-l au toţi piloţii. E imposibil să lovesc mingea de tenis cu viteza cu care am mers cu maşina. Aş câştiga detaşat toate meciurile, care ar mai fi farmecul jocului de tenis?”, a mai spus Alexandra Dulgheru.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net