Aclamată de fani, Simona Halep a prezentat constănțenilor replica trofeului cucerit la Wimbledon

simona-constanta-trofeu-wimbledon.jpg

Mii de oameni, constănțeni sau turiști, au ținut să se întâlnească cu Simona Halep în Piața Ovidiu
Mii de oameni, constănțeni sau turiști, au ținut să se întâlnească cu Simona Halep în Piața Ovidiu
Captură video

Simona Halep şi-a prezentat, astăzi, la Constanța, replica trofeului câştigat la Wimbledon. Ajunsă în Piaţa Ovidiu într-un autobuz etajat, ea a fost ovaționată de mii de oameni.

Simona Halep a mulţumit oamenilor din Constanţa, antrenorilor şi familiei, subliniind că are un invitat special la ceremonie, pe nepoţica ei. "Sunt foarte emoţionată că au venit atâţia oameni să vadă acest trofeu. Drumul nu a fost uşor. Toţi copiii să creadă în ei, să creadă că nimic nu este imposibil, vă mulţumesc că sunteţi alături de mine", a spus Halep, care şi-a luat în braţe nepoţica de trei ani, Tania. La finalul ceremoniei, Halep, alături de câţiva copii, au aruncat mingi de tenis cu autograful sportivei înspre public.

La ceremonia din Piaţa Ovidiu, tânăra Mara Berechet a cântat imnul României, alături de toţi oamenii din piaţă, în onoarea Simonei Halep. Tot acolo a avut loc un concert susţinut de Ştefan Ştiucă & The Mob, iar la sosirea Simonei un elicopter a survolat piaţa şi a aruncat petale de trandafiri.

În urmă cu o săptămână, în 13 iulie, Simona Halep a câştigat turneul de tenis de la Wimbledon, după ce a învins-o cu 6-2, 6-2, în finală, pe Serena Williams.

Loading...