Accidentările şi oboseala o chinuie pe Halep

Ultima actualizare:

    Românca a trecut din talent de primul meci de la Stuttgart, dar acuză încă oboseala şi nişte probleme medicalefoto: epa
Românca a trecut din talent de primul meci de la Stuttgart, dar acuză încă oboseala şi nişte probleme medicalefoto: epa

Simona Halep a plecat la Stuttgart după al doilea său turneu al anului în circuitul WTA, dar după cum arată lucrurile e puţin probabil să-l obţină. A oscilat încă de la debut şi doar o forţă interioară deosebită a făcut-o să treacă de Magdalena Rybarikova.

Numărul 1 mondial a luat o pauză de aproape o lună, ea nemaijucând de la Miami, din finalul lui martie, decât cele două partide lejere de Fed Cup. Totuşi, în al doilea tur al Openului de la Stuttgart a părut frântă de oboseală şi cu aceleaşi probleme medicale la spate. A pierdut cu 6-4 primul set jcuat în faţa slovacei şi părea că e pregătită de o eliminare timpurie, dar Simona s-a resetat şi a reuşit să împingă jocul într-un decisiv adjudecat cu 6-3. Era vizibil însă şi pentru un novice că Halep se chinuie pur şi simplu pe teren şi trage de ea doar din orgoliu. Şi dacă n-ar fi fost întreruperea din setul al doilea, când Andrei Pavel a coborât pentru a-i da sfaturi, nu se ştie ce se putea întâmpla. Rămâne de văzut până unde poate ajunge constănţeanca la Stuttgart pentru că şi ea recunoaşte că e departe de potenţialul maxim. “De când am ajuns în Germania dorm non-stop. Sincer. M-am antrenat 45 de minute marţi şi 40 de minute în ziua meciului. Dacă sunt proaspătă din punct de vedere mental pot juca un tenis mai bun. Dar, aşa cum aţi spus, trebuie să mă obişnuiesc cu această suprafaţă care mi se pare dificilă”, a declarat Halep dând puţin vina şi pe zgura ciudată oferită de organizatori şi criticată de mai toate jucătoarele.

A scăpat de coşmarul Siegemund

În cazul în care se va reîncărca, lucru de care e oricând capabilă, Halep trebuie să se pregătească pentru un meci de foc în turul 3, împotriva americancei Coco Wandewege. Beneficiară a unei invitaţii, numărul 16 WTA a trecut în primul tur de Sloane Stephens, iar în al doilea de Laura Siegemund, deţinătoarea trofeului şi cea care a eliminat-o pe Simona de la ultimele două ediţii ale turneului de la Stuttgart. Cu Coco a mai jucat o singură dată, la Madrid, în 2017, şi a câştigat jucătoarea noastră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net