Accidentare groaznică suferită de Mihaela Buzărnescu la Montreal! - VIDEO

mihaela_buzarnescu_scaun_rotile_montreal.jpg

Mihaela Buzarnescu a parasit terenul in scaunul cu rotile
Mihaela Buzarnescu a parasit terenul in scaunul cu rotile
FOTO: Twitter

Ghinion teribil pentru Mihaela Buzărnescu! S-a accidentat grav – și-a sucit glezna – și a părăsit terenul în setul decisiv al meciului cu Elina Svitolina în scaunul cu rotile! A plâns de durere aproape cinci minute pe teren.

Totul s-a întâmplat la 4-3 pentru Svitolina în setul decisiv ale meciului din turul secund. Mihaela Buzărnescu a călcat strâmb, s-a prăbușit pe teren și a urlat de durere minute bune. Din păcate, ca de obicei la tenis, un sport în care sănătatea jucătorilor pare a fi ultimul lucru care îi interesează pe oficiali, medicul și-a făcut apariție după câteva minute.

Astfel, doar Elina Svitolina a fost cea care a stat lângă ea, aducând gheață pentru a-i pune pe gleznă.

Culmea este că doar cu un minut sau două înaintea accidentării, Mihaela Buzărnescu îi atrăsese atenția arbitrului de scaun că terenul este umed și că există riscul de accidentare.

După mai bine de cinci minute groaznice, Mihaela Buzărnescu a părăsit terenul în scaunul cu rotile, în aplauzele spectatorilor. Evident, Svitolina s-a calificat mai departe. Ea conducea în acel moment cu 6-3, 6-7, 4-3, după ce în decisiv Buzărnescu avusese 3-0. Evident, Mihaela nu va mai juca nici în proba de dublu, unde trebuia să facă pereche cu Monica Niculescu.

Iată mai jos momentul accidentării și primul minut al coșmarului trăit de Mihaela la Montreal. Apoi, o vedeți părăsind în lacrimi și în scaunul cu rotile terenul.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1