Academia Victor Hănescu aduce în România un alt mare antrenor de tenis

Victor Hănescu Academie Copii.jpg

Copiii de la academia lui Victor Hănescu vor învăța de la Patricio Remondegui, un antrenor care a pregătit mai mulți jucători italieni din Top 50
Click.ro

Este deja cunoscut faptul că antrenamentele complete din cadrul Academiei Victor Hănescu reprezintă un format unic în ţara noastră, care oferă ore de pregătire tehnico-tactică, fizică şi mental-emoţionala, specifică campionilor de talie mondială.

La începutul lunii noiembrie, ACADEMIA  Victor Hănescu îl va aduce să  unul dintre antrenorii importanți din tenisul mondial, Patricio Remondegui, pentru a ține cursuri de instruire și perfecționare cu antrenorii academiei, anunță site-ul sportprofit.ro. Aceste cursuri au rolul de a aduce tehnici noi de antrenament care să faciliteze drumul sportivilor AVH spre înalta performanță. Patricio Remondegui a  antrenat jucatori italieni din top 50 WTA si ATP, este și membru important al Global Professional Tennis Coach Association (GPTCA), for al antrenorilor profesioniști condus de reputatul Alberto Castellani.

Patricio-Remondegui-Victor-Hănescu.jpg

Patricio Remondegui este o somitate internațională în antrenoratul tenisului profesionist
Click.ro

De asemenea, are o carieră și ca mental coach, colaborând cu International Sport Mental Coach Association (ISMCA). Participă ca lector la cursuri anuale în toată lumea. Ultimul eveniment de acest gen la care a fost lector a avut loc în luna iunie a acestui an, la Perugia, în cadrul unei gale alături de nume mari precum Toni Nadal, Perlas, Ljubicic, Mouratoglou, Norman sau Passos.

Acadmie-Victor-Hănescu-Copii.jpg

Academia lui Victor Hănescu atrage tot mai mulți copii în ultima perioadă
Click.ro
Loading...

Citește și

  • Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în primul tur al turneului de la Limoges (Franța) de Mandy Minella, jucătoarea care a criticat-o la US Open

  • Sfârşitul sezonului în tenis îi aduce Simonei Halep alte distincţii şi premii decât cele cucerite pe teren. Numărul 1 mondial în ierarhia fetelor a fost decorată astăzi de biserică într-o ceremonie scurtă şi restrânsă desfăşurată în Catedrala Tomisului.