7 jucătoare vor să-i fure coroana Simonei Halep. De la ce oră va juca românca joi la Melbourne

Ultima actualizare:

    Simona Halep, la Australian Open 2019Foto: Guliver/ GettyImages
Simona Halep, la Australian Open 2019Foto: Guliver/ GettyImages

Simona Halep revine pe teren în această dimineață. După ora 6.00, ea va juca în turul secund de la Australian Open contra americancei Sofia Kenin. Orice pas greșit le deschide calea spre locul 1 mondial altor 7 jucătoare.

Pentru Simona Halep, ediția din acest an a Australian Open este dificilă din două puncte de vedere. În primul rând este cel dintâi turneu major după o pauză de trei luni cauzată de accidentarea la spate, iar în al doilea rând, este competiția la care are de apărat primul loc în lume. Iar nu mai puțin de 7 jucătoare sunt în cursă pentru această poziție. O victorie în meciul de azi (ora 6.00, în direct la Eurosport) cu Kenin reduce numărul acestora la 6, pentru că daneza Caroline Wozniacki nu va mai avea cum să o depășească pe jucătoarea noastră. Dintre celelalte urmăritoare, cele mai periculoase sunt Sloane Stephens și Petra Kvitova. Calificate deja în turul 3, ele așteaptă doar un pas greșit al Simonei pentru a o depăși în clasament. Pe lista urmăritoarelor se mai află Naomi Osaka, Angelique Kerber, Elina Svitolina și Karolina Pliskova, toate cu șanse mai mari sau mai mici de a o depăși pe Simona. Care, însă, stă la mâna ei pentru a rămâne pe primul loc. Dacă va cuceri titlul la Melbourne, nimeni nu o va putea depăși indiferent de ce fac celelalte jucătoare.

Tot joi, dar de la ora 5.00, va juca în turul secund și Marius Copil. Acesta îl va avea ca adversar pe belgianul David Goffin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net