Tătăruşanu şi-a revenit după lovitura la cap

Ultima actualizare:

    Tătăruşanu  nu s-a antrenat  o săptămână,  dar e complet  refăcut după  accidentarea  de la cap
Tătăruşanu nu s-a antrenat o săptămână, dar e complet refăcut după accidentarea de la cap

Ciprian Tătăruşanu le-a dat mari emoţii microbiştilor. În timpul ultimei etape din Serie A, în meciul cu Chievo, fotbalistul român a fost lovit la cap şi a mai putut continua partida.

S-a dovedit a fi o accidentare mai puţin gravă decât s-a speculat iniţial, iar azi golkeaperul este titular în poarta Fiorentinei.

Ciprian Tătăruşan a ratat meciul de debut al naţinalei în preliminariile Cupei Mondiale din Rusia, din 2018.  Şi nu pentru că nu şi-ar fi dorit să joace, ci pentru că o accidentare l-a ţinut departe de prima reprezentativă. Concret, în meciul cu Chievo, din etapa a doua a Seriei A, portarul de 30 de ani a fost lovit la cap de Meggiorni. Tătăruşanu a primit îngrijiri medale, a vrut să continue jocul, însă n-a mai rezistat decât câteva minute şi a fost înlocuit. Ulterior, a fost transportat la spital pentru a se vedea cât de gravă este accidentarea suferită, iar medicii i-au dat o veste mai bune decât sperau italienii. Pauză o săptămână, apoi  reia antrenamentele în mod normal. Ceea ce a şi făcut fostul stelist, iar azi, de la ora 16.00, va fi titular în poarta Fiorentinei în disputa cu Genoa. Tot din primul minut este aşteptat să joace şi Ştefan Radu, în meciul pe care echipa sa, Lazio, îl are în deplasare cu Chievo, la Verona.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net