simona halep - serena williams

Ultima actualizare:

    Simona Halep - Serena Williams a fost un nou meci de povesteFOTO: AP
Simona Halep - Serena Williams a fost un nou meci de povesteFOTO: AP

Simona Halep - Serena Williams s-a încheiat 6-2, 4-6, 7-5 în semifinala de la Miami Open, dar americanca nu și-a ascuns, la conferința de presă, admirația pentru jucătoarea noastră. Numărul 1 mondial a vorbit frumos despre constănţeanca de doar 23 de ani şi printre rânduri îi anticipează acesteia că o va înlocui la un moment dat pe cea mai înaltă treaptă.

Simona Halep - Serena Williams a fost un meci de vis, în care fata noastră ne-a dat impresia că poate să detoneze bomba. N-a fost însă să fie de această dată, pentru că în setul decisiv s-a văzut experienţa americancei, dar nu avem ce regreta. Halep joacă de la egal la egal cu cea mai bună jucătoare din istorieşi devine o chestiune de timp până va răsturna situaţia în favoarea ei.

La conferința de presă ce a urmat meciului pe care l-a câștigat în fața Simonei Halep, Serena Williams nu a făcut economie de laude la adresa româncei. ”Chiar iubesc să o văd jucând. Da, sunt un fan al ei. Îmi place foarte mult să o urmăresc”, a spus Serena despre jucătoarea noastră.

Simona Halep - Serena Williams, meci văzut în toată lumea

Ca și cum aceste cuvinte frumoase, venite din partea uneia dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenisului nu ar fi fost de ajuns, americanca a continuat după Simona Halep - Serena Williams,  6-2, 4-6, 7-5: ”Îmi place foarte mult atitudinea ei. Îmi place cum își revine în orice moment. Îmi place cum luptă. Cred că e foarte plăcut să o urmărești și, de asemenea, e ceva special în circuit”, a încheiat Serena Williams.

Sâmbătă, românca va reveni în ţară, iar Serena va juca pentru a zecea oară în finala turneului de la Miami, competiție pe care a câștigat-o de 7 ori până acum. Adversară îi va fi jucătoarea din Spania, Carla Suarez Navaro, o supriză în ultimul act al competiţiei din Florida.

Urmează un nou Simona Halep - Serena Williams la Stuttgart?

Simona Halep - Serena Williams a fost ultimul meci dintre cele două pentru o perioadă lungă de timp. Pe 20 aprilie, începe, la Stuttgart, un turneu WTA foarte important, la care Simona va fi cap de serie 2. Ea trebuie să participe la această competiţie pentru că e unul dintre turneele la care poate acumula puncte în această primăvară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net