Simona Halep - Flavia Pennetta se va juca marţi

Ultima actualizare:

    Simona Halep - Flavia Pennetta se joaca marti dimineata, iar italienii vor adormi cu frica de româncă în gândFOTO: AP
Simona Halep - Flavia Pennetta se joaca marti dimineata, iar italienii vor adormi cu frica de româncă în gândFOTO: AP

Simona Halep - Flavia Pennetta e cel mai aşteptat meci al zilei pentru români la Miami. Marţi dimineaţă, de la ora 4.00, va avea loc partida care o poate duce pe jucătoarea noastră în sferturile de finală.

După ce a învins-o ieri pe Camila Giorgi, din Italia, Simona Halep va juca din nou contra unei italience la Miami Open. Meciul Simona Halep - Flavia Pennetta, o jucătoare în fața căreia Simona nu a câștigat niciodată în cele trei meciuri jucate până acum, va avea loc la ora 21.00, ora locală (4.00 dimineața la București).

Partida va încheia programul partidelor de la Arena Centrală. Partida va fi televizată pe DolceSport.În ceea ce o privește pe Flavia Pennetta, aceasta a învins-o cu scorul de 7-6, 7-6 pe belarusa Victoria Azarenka, fost lider mondial, revenită în activitate anul acesta după o lungă accidentare.

Ultima întâlnire Simona Halep - Flavia Pennetta a avut loc în 2013, în sferturile de finală ale US Open, când italianca s-a impus cu 6-2, 7-6. Acela a fost primul meci disputat de jucătoarea noastră în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam.

Simona Halep - Flavia Pennetta: ce spun cele două jucătoare

Simona e decisă să nu se oprească aici, chiar dacă recunoaște că nu joacă cel mai bun tenis al ei. ”Am venit de la Indian Wells, unde am cucerit titlul, așa că acum am încredere mare că pot câștiga meciuri. Și îmi place să joc aici. Vreau să lupt pentru fiecare șansă aici”, a declarat românca la conferința de presă de după meciul cu Camila Giorgi. Azi are loc partida Simona Halep - Flavia Pennetta.

Ea recunoaște că nu joacă cel mai bun tenis al ei, lucru firesc având în vedere oboseala acumulată. ”Nu simt că joc cel mai bun tenis. Am însă foarte multă încredere în mine şi de aceea reuşesc să câștig multe meciuri”, a spus ea după victorie.

Simona Halep - Flavia Pennetta: italianca se teme

În optimile de finală Simona Halep va juca, dimineață, contra italiencei Flavia Pennetta. Aceasta a câștigat precedentele trei meciuri cu jucătoarea noastră, dar știe că de data asta lucrurile vor sta altfel: ”Ea și-a îmbunătățit foarte mult jocul de când am jucat ultima dată. Dar sunt decisă să încerc totul pentru a câștiga”, a declarat și Pennetta.

Interesant e că duelul dintre Pennetta și Halep e unul special și din alt punct de vedere. Ele sunt ultimele două campioane de la Indian Wells. Românca le-a mulţumit şi fanilor care au încurajat-o pe durata partidei cu Giorgi: ”Suporterii m-au ajutat foarte mult, mi-au strigat mereu numele şi vreau să le mulţumesc pentru asta”.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net