Premieră pentru Halep

Ultima actualizare:

    Simona Halep  face la Miami cel mai  bun turneu din anFoto: EPA
Simona Halep face la Miami cel mai bun turneu din anFoto: EPA

Simona Halep trăieşte, la Miami, clipe în premieră în acest sezon. Pentru prima dată în 2017, ea a câştigat două meciuri consecutive. Drept urmare, a ajuns în optimile de finală la Miami.

Duminică seară, Simona a învins-o cu scorul de 6-3, 6-0 pe letona Anett Kontaveit. A fost un meci în care adversara ei, deşi venită din calificări şi aflată în afara Top 100, i-a pus destule probleme Simonei în primul set. Tocmai de aceea, la finalul partidei, jucătoarea noastră era foarte bucuroasă: „Sunt foarte mulţumită, am jucat cel mai bun tenis din acest an. Sunt foarte fericită şi mă bucur de fiecare moment petrecut aici. Vă mulţumesc pentru că aţi venit. Nu mă aşteptam la atât de multă lume şi vă mulţumesc. Am vrut să fiu foarte agresivă, să stau aproape de linie, să iau mingile repede, să o fac pe adversară să se mişte. Serviciul a fost destul de bun astăzi, totul mi-a mers bine. M-am simţit uşoară pe teren şi am putut să alerg mult”, a declarat Halep, la interviul de după meci.

Luni seară (26 martie), după închiderea ediţiei, Simona a jucat contra australiencei Samantha Stosur, într-o confruntare devenită deja tradiţională. Cele două s-au întâlnit până acum de opt ori, scorul întâlnirilor directe fiind de 4-4. „Va fi cu siguranţă un meci foarte greu. O cunosc pe Sam destul de bine şi ştiu că va fi foarte dificil, dar ştiu cum să joc împotriva ei. O să fie o mare provocare pentru mine, vin după o pauză, astfel că nu am nimic de pierdut. Vreau doar să mă bucur şi să dau totul”, a afirmat ea.

Tot duminică a evoluat în turul al treilea şi Patricia Ţig, care a fost eliminată de Venus Williams. Americanca s-a impus cu 6-3, 6-0, dar Patricia rămâne cu satisfacţia că va intra, de luni, pentru prima dată între primele 90 de jucătoare ale lumii.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net