Simona Halep are antrenor nou

Ultima actualizare:
Darren Cahill
Darren Cahill

Simona Halep a obţinut o victorie chinuită în turul al treilea al turneului de la Indian Wells, unde e a treia favorită a turneului.

Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-1, 3-6, 6-1, pe sportiva americană Varvara Lepchenko, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 26, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Cu această victorie, Simona şi-a asigurat punctele necesare menţinerii pe locul 3 în clasamentul mondial, peste cehoaica Petra Kvitova. 

La turneul american, Simona Halep are un antrenor suplimentar, pe lângă „titularul” Victor Ioniţă. E vorba de australianul Darren Cahill, care i-a pregătit în trecut pe foştii lideri ATP Lleyton Hewitt şi Andre Agassi şi care lucrează pentru echipa Adidas, sponsorul tehnic al sportivei noastre.


    Darren Cahill
Darren Cahill

La meciul cu Lepchenko, Cahill a stat în lojă, alături de antrenorul Victor Ioniţă şi de ceilalţi membri ai stafului tehnic al jucătoarei române. Fost jucător profesionist, australianul a lucrat şi cu Sorana Cîrstea, în cadrul aceluiaşi program.

Simona Halep joacă împotriva Karolinei Pliskova

În optimile de finală, Simona Halep va juca împotriva unei mai vechi cunoştinţe, cehoaica Karolina Pliskova. Clasată pe locul 15 în lume şi cap de serie numărul 14, aceasta a fost învinsă de Simona în singura lor întâlnire directă, în finala turneului de la Dubai de luna trecută.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net