Simona Halep la Indian Wells: încurajată de Nadia

Ultima actualizare:

    Nadia Comăneci e fan Simona Halep la Indian Wells foto: arhiva personală
Nadia Comăneci e fan Simona Halep la Indian Wells foto: arhiva personală

Nadia Comăneci a ţinut să fie alături de Simona Halep la Indian Wells. Cele două s-au fotografiat împreună, iar „Zeiţa de la Montreal” a arătat tuturor poza cu ajutorul reţelelor de socializare.

O galerie numeroasă are Simona Halep la Indian Wells. Nu e vorba doar de grupul de români care e nelipsit de la turneele care se dispută în Statele Unite ale Americii şi care fac galerie reprezentaţilor noştri la fiecare meci, ci şi de nume mari ale sportului.

La meciul din sferturile de finală, Simona a fost încurajată din tribune de Ion Ţiriac şi de Nadia Comăneci. Cu „Zeiţa de la Montreal” Halep chiar s-a întâlnit în complex miercuri, poza cu cele două stele ale sportului românesc făcând înconjurul lumii.

Simona Halep la Indian Wells: încurajată de Nadia

Cea mai bună gimnastă din istorie a avut şi un mesaj pentru Simona Halep la Indian Wells. „Alături de zeiţa tenisului, Simona Halep”, a scris pe facebook Nadia Comăneci.

Acum, pe tenismena noastră o aşteaptă un meci de foc contra numărului unu mondial. Serena Williams va fi adversarul de din semifinale.

Simona Halep la Indian Wells a câştigat respectul Serenei. „Anul trecut, la Turneul Campioanelor, au fost două meciuri total diferite. Cred că la prima partidă nu am fost pregătită pentru replica pe care am primit-o. Acum sunt pregătită pentru meciul cu Halep. Mă aştept să fie o partidă grea, deoarece ea este o jucătoare foarte bună”, a spus sportiva americană.

De-a lungul timpului, Nadia Comăneci a fost o susţinătoare înfocată a Simonei Halep. Anul trecut, în cadrul unui bal ce a avut ca scop strângerea de fonduri pentru înotătorii români, fosta mare gimnastă a declarat: “Aş vrea să joc şi eu un meci cu Simona Halep, chiar dacă nu prea mă pricep”.

Apoi, când tenismena a ajuns în finala de la Roland Garros, “Zeiţa de la Montreal” a postat un mesaj de susţinere. “Regina tenisului este Simona Halep! A devenit a treia jucătoare română care ajunge în finală la Roland Garros după Virginia Ruzici şi Florenţa Mihai”, a anunţat Nadia. Simona Halep la Indian Wells poate fi văzută din nou sâmbătă.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net