Simona Halep de pe altă planetă!

Ultima actualizare:

    Simona Halep e in sferturi la Indian Wells FOTO: AP
Simona Halep e in sferturi la Indian Wells FOTO: AP

Simona Halep a oferit, în optimea de finală de la Indian Wells contra cehoaicei Pliskova, două momente amuzante, mai puţin întâlnite pe terenul de tenis.

Simona Halep e în lumea ei şi greu poate fi scoasă de-acolo! Tenismena noastră ne-a arătat acest lucru în timpul şi după victoria cu Karolina Pliskova, rezultat care a dus-o pentru a doua oară consecutiv în sferturile de finală ale super-turneului de la Indian Wells.

După două succese chinuite, în trei seturi, contra unor adversare modeste, jucptoarea noastră s-a dezlănţuit într-o partidă considerată pe hârtie mult mai dificilă, contra cehoaicei Pliskova (locul 15 WTA), cea care ieşise în calea româncei şi în finala de la Dubai de luna trecută.

Simona Halep şi-a demonstrat valoarea superioară şi nu i-a lăsat Karolinei prea multe şanse, victoria venind în două seturi identice (6-4, 6-4). Partida a durat puţin mai mult de o oră şi a fost dominată de la un capăt la celălalt de tenismena originară din Constanţa.

Simona Halep a crezut că s-a terminat meciul mai devreme

În manşa secundă, atunci când a făcut ghemul de 5-3, Simona Halep a avut însă o reacţie ciudată şi comică în acelaşi timp. Deşi mai avea de bifat un ghem, ea a păşit hotărâtă spre mijlocul terenului, făcându-şi cruce cu mâna dreaptă, ca şi cum meciul se terminase.

Halep a fost trezită la realitate de reacţia de uimire a spectatorilor, mulţi dintre ei distrându-se copios pe marginea acestui episod. După ce a privit tabela, reamintindu-şi scorul corect, Simonei Halep i-a venit şi ei să râdă, ridicând racheta în semn de „scuze”.

Simona Halep nu ştia cu cine va juca

Aceasta n-a fost singura scenă în care Simona Halep a părut de pe altă lume. La interviul de final acordat organizatorilor, românca a fost întrebată despre meciul care urma în sferturi, contra ibericei Carla Suarez Navarro. Din nou, Simona a şocat asistenţa: „Nici nu ştiam că o să joc cu ea!”.

E greu de imaginat cum e posibil, în condiţiile în care Suarez Navarro se calificase cu trei-patru ore înainte ca Halep să-şi înceapă întâlnirea cu Pliskova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net