Zeiţa Nicole măritată cu «Fasole»

Citeste tot despre: 

Doamna Neumann este cel mai cunoscut supermodel argentinian, care cochetează și cu actoria.

Pe numele ei complet Nicole Unter Ruberbache Neumann, s-a născut la 31 octombrie 1980 la Buenos Aires (Argentina) dintr-un tată austriac și o mamă germano-argentiniancă, psiholog și femeie de afaceri de meserie.


Vezi un filmuleț cu blonda Nicole

Frumusețea argentiniencei a atras fotografii de la vârste fragede, la 4 ani, Nicole pozând pentru un producător de păpuși. La 11 s-a lansat în modeling, acum fiind considerată una dintre cele mai superbe femei din Argentina.

La 18 ani a considerat că este nevoie să se mute în Franța pentru a avansa în carieră, măsurile ei perfecte de 90-60-90 ajutând-o în a-și împlini visul de a ajunge un supermodel de succes.


Mai are o soră Geraldine, un alt model de succes al Argentinei.

Pe plan personal, zeița Nicole trăiește o poveste de dragoste cu fotbalistul Fabian «Fasole» Cubero, pe care l-a luat de soț în urmă cu trei ani. Nicole și Fabian, mijlocaș defensiv la Velez Sarsfield, au împreună o fetiță pe nume Indiana.


Despre Indiana și sarcina pe care a avut-o, Nicole povestește că a luat mult în greutate, fapt care a pus-o în mare dificultate în momentul în care a vrut să slăbească.

"Credeam că timp de doi ani nu voi mai fi în masură să port bikini, dar m-am înșelat", a mărturisit tânăra desemnată în anul 2007 cea mai frumoasă argentiniancă.

Care a fost secretul reintrării în formă? Pe lângă faptul că dupa ce a născut a fost nevoită să se trezească de trei ori pe noapte pentru a alăpta, a făcut jogging și sex. Mult sex.
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1