Zeiţa Nicole măritată cu «Fasole»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Doamna Neumann este cel mai cunoscut supermodel argentinian, care cochetează și cu actoria.

Pe numele ei complet Nicole Unter Ruberbache Neumann, s-a născut la 31 octombrie 1980 la Buenos Aires (Argentina) dintr-un tată austriac și o mamă germano-argentiniancă, psiholog și femeie de afaceri de meserie.

Vezi un filmuleț cu blonda Nicole

Frumusețea argentiniencei a atras fotografii de la vârste fragede, la 4 ani, Nicole pozând pentru un producător de păpuși. La 11 s-a lansat în modeling, acum fiind considerată una dintre cele mai superbe femei din Argentina.

La 18 ani a considerat că este nevoie să se mute în Franța pentru a avansa în carieră, măsurile ei perfecte de 90-60-90 ajutând-o în a-și împlini visul de a ajunge un supermodel de succes.

image

Mai are o soră Geraldine, un alt model de succes al Argentinei.

Pe plan personal, zeița Nicole trăiește o poveste de dragoste cu fotbalistul Fabian «Fasole» Cubero, pe care l-a luat de soț în urmă cu trei ani. Nicole și Fabian, mijlocaș defensiv la Velez Sarsfield, au împreună o fetiță pe nume Indiana.

image

Despre Indiana și sarcina pe care a avut-o, Nicole povestește că a luat mult în greutate, fapt care a pus-o în mare dificultate în momentul în care a vrut să slăbească.

"Credeam că timp de doi ani nu voi mai fi în masură să port bikini, dar m-am înșelat", a mărturisit tânăra desemnată în anul 2007 cea mai frumoasă argentiniancă.

Care a fost secretul reintrării în formă? Pe lângă faptul că dupa ce a născut a fost nevoită să se trezească de trei ori pe noapte pentru a alăpta, a făcut jogging și sex. Mult sex.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net