«Aş vrea un fotbalist cu un penis mai mare de 20 cm»

Citeste tot despre: 

Ea este Karina Flores, brazilianca ce-și dorește să intre în tumultoasa lume a ”accesoriilor” pentru fotbalişti. Şi tactica aleasă de apetisanta sud-americană este aceea de a  poza cât mai dezbrăcată şi mai provocator. Poate, poate este remarcată de vreun jucător şi prinde vreun ”transfer” în dormitorul acestuia.

VEZI AICI SUPERGALERIE FOTO CU FRUMOASA KARINA FLORES

VIDEO - VEZI AICI CÂT DE BUNĂ E KARINA

Karina este incendiară. Pe Internet circulă zeci de poze, nurii ei fiind lait-motivul instantaneelor. Are 20 ani şi îşi doreşte o ascensiune fulminantă în show-bizz, modelingul fiind punctul de pornire.

O dovadă a valorii sale trupeşti este selectarea pentru un calendar pe 2010, produs numit "Cele mai frumoase femei din lume".

Domnişoara Flores spune că nu ţine vreo dietă pretenţioasă pentru a-şi menţine formele apetisante, consumul de apă fiind principala ei grijă.


În Brazilia deja se vorbeşte că superba Karina ar fi ajuns deja la nivelul celebrelor Gisele Bundchen şi Alessandra Ambrosio.

A început cu un pictorial în 2007, din postura de Crăciuniţă, ulterior făcând cu greu faţă ofertelor de a poza nud.

Marele ”off” al Karinei este lipsa unei jumătăţi pe care s-o iubească şi care s-o satisfacă în pat. Ea şi-ar dori un sportiv, de preferinţă fotbalist. De căutat îi caută prin Brazilia şi Italia, ţările prin care se învârte. "Da, recunosc, aş vrea un fotbalist care să fie înzestrat, adică să aibă un penis mai mare de 20 de centimetri", a recunoscut Karina Flores. Nu cere prea mult.

http://3.bp.blogspot.com/_5-tbWcg27uE/SW7HzcedXyI/AAAAAAAAA7E/K5cWgj4EyHM/s400/karina-flores6.jpgLoading...