Vezi topul celor mai sexy sportive din 2015

Ultima actualizare:
Alexandra Saitova
Alexandra Saitova

Finalul de an a adus şi un clasament inedit, în care au contat performanţele atletelor, dar mai ales aspectul fizic. Sunt sportive din discipline total diferite, dar au un numitor comun: sunt adevărate bombe-sexy.

Un top cinci, conform presei intrenaţionale, e format din sportive ca Saitova, Rousey,  Morgan, Bouchard şi Sharapova, iar Click! le prezintă pe fiecare:

5. Alexandra Saitova: e născută vara în 1992 şi e cea mai frumoasă practicantă de curling. Face parte din echipa naţională a Rusiei şi a participat la Olimpiada de Iarnă din 2014, cu un an înainte fiind la selecţionata de juniori care a luat aurul la Universiadă.

Ronda Rousey
Ronda Rousey

4. Ronda Rousey: e născută în 1987, în America, şi e o luptătoare de arte marţiale mixte, dar şi actriţă. E prima femeie din SUA care a luat o medalie olimpică, bronzul la judo. Din decembrie acest an e clasată pe primul loc în ierarhia atletelor din lumea MMA, adică a artelor marţiale mixte. A apărut în multe emisiuni tv şi a avut roluri în mai multe filme cunoscute.

Alex Morgan
Alex Morgan

3. Alex Morgan: o fotbalistă din SUA, născută în 1989, cu trăsături de fotomodel şi care pe terenul de joc e invincibilă. E medaliată cu aur la Olimpiadă, campioană mondială şi în 2011 a fost aleasă cea mai bună jucătoare din America. Morgan e atacant la echipa Orlando Pride.

Eugenie Bouchard
Eugenie Bouchard

2. Eugenie Bouchard: tenismenă ce provine din Canada, născută în 1994 şi pe locul 48 în lume. De o frumuseţe răpitoare, ea a fost prima din ţara ei care a ajuns într-o finală de Grand Slam, în 2014. Datorită aspectului fizic extrem de plăcut şi-a atras sponsori importanţi şi e deja multimilionară în dolari.

Maria Sharapova
Maria Sharapova

 1. Maria Sharapova: rusoaica e născută în 1987 şi e pe primul loc în top, ea având o frumuseţe naturală ce nu necesită machiaj sau photoshop pentru a ieşi în evidenţă. E printre cele mai bogate sportive din lume, a adunat zeci de milioane de euro doar din reclame, şi e printre cele mai titrate. A câştigat printre altele, turneul de la Wimbledon şi US Open.


    Maria Sharapovafoto: arhivă personală
Maria Sharapovafoto: arhivă personală

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net