Vezi cum a pozat Serena Williams pe coperta Sports Illustrated!

serena-williams-catel-plaja.jpg

În ciuda formelor pe care mulţi le consideră prea generoase, americanca rămâne considerată una dintre cele mai sexy femei din tenis şi cu siguranţă una dintre cele mai valoroase din istorie
Foto Click!

Serena Williams a ieşit din circuit pe finalul sezonului, dar asta n-a mutat-o nici de pe locul 1 mondial WTA, nici din preferinţele revistelor de top din SUA.

Americanca în vârstă de 34 de ani e aproape să-şi încheie cariera însă nu-şi pierde din sex-appeal. Astfel, la ceas de bilanţ, prodigioasa Sports Illustrated a ajuns la concluzia că şi în 2015 tot Serena Williams a fost persoana anului în sport. Asta deşi a concurat cu giganţi din baschetul sau fotbalul american, sporturi de masă, mult mai apreciate şi mai urmărite decât tenisul. Bineînţeles, redactorii revistei au organizat o şedinţă foto de efect, cu voluptoasa Serena îmbrăcată sumar şi tolănită pe un jilţ regal. S-a obţinut o fotografie impunătoare, din care picioarele trăsnet ale tenismenei ies în evidenţă de departe.

Numărul din Sports Illustrated cu Serena Williams pe copertă va apărea pe 21 decembrie, costă 39 de dolari şi se aşteaptă a fi unul dintre cele mai vândute din istorie.

serena.jpg

Aşa arată coperta Sports Iluustrated din 21 decembrie
Foto Click!
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1