Vezi ce i-a făcut o jurnalistă sexy, dar nepregătită lui John Arne Riise!

untitled.jpg

Frumoasa reporteriţă norvegiancă l-a întrebat pe fotbalist cum e să ridici deasupra capului trofeului Premier League. Acesta n-a putut să-i rsăpundă pentru că n-a făcut-o niciodată
Foto Click!

Fotbalul nu este un sport pentru oricine, dar nici cel mai complicat din lume. Totuşi, când vii din afara fenomenului şi vrei să intervievezi un fost fotbalist despre care nu ştii nimic, ar fi bine să te informezi în prealabil.

O jurnalistă norvegiancă de origini asiatice, răpitor de frumoasă, a crezut că rezolvă însă totul din mişcările şoldurilor. A mers în faţa fostului jucător al lui Liverpool din perioada 2001-2008 şi, clipind piţiponceşte din ochi, a început să pună cele mai cretine întrebări posibile. Două au ieşit însă din comun. Sexy-jurnallista l-a întrebat pe omul cu 234 de meciuri pentru "Cormorani" ce simte un jucător când ridică deasupra capului trofeul Premier League. Acesta s-a luat cu mâinile de cap şi i-a spus că este total pe lângă subiect. Din păcate, Riise n-a câştigat niciodată titlul în Anglia, acesta fiind şi unul dintre marile lui regrete.

Apoi, bomba cu microfon a continuat, întrebându-l pe fostul internaţional dacă şi-a marcat intenţionat acel autogol în minutul 95 al semifinalei cu Chelsea, din Liga Campionilor, sezonul 2007-2008. Riise a luat foc şi i-a spus că a fost cel mai negru moment din cariera lui şi nu ştie cum poate ea să-l întrebe acum dacă şi-a sabotat voit echipa.

Interviul a continuat pe aceeaşi tonă, iar Riise n-a mai mai suoprtat şi a părăsit emisiunea.

Bineînţeles, nimeni nu poate fi atâtâ de prost, totul fiind o farsă. Păcălitul n-a fost însă Riise, ci jurnalista, care se ocupa cu astfel de înscnări şi acum şi-a luat-o chiar ea.

Riise a jucat până anul terecut, când s-a retras de la indienii de la Chennaiyin FC, după ce a mai trecut pe la AS Roma, Fulham, APOEL Nicosia, Aalesund şi Delhi Dynamos.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1