Usain Bolt, prins în pat cu o studentă, deși ar urma să se căsătorească cu iubita lui

Ultima actualizare:
Usain Bolt, alături de o studentă pe nume Jady Duarte
Usain Bolt, alături de o studentă pe nume Jady Duarte

Usain Bolt a petrecut până la orele dimineții, duminică (21 august), sărbătorind împlinirea vârstei de 30 de ani într-un club din Rio. Ulterior, atletul de origine jamaicană a fost surprins alături de o student în vârstă de 20 de ani, deși, recent, sora lui a dezvăluit că are o iubită cu care ar urma să se căsătorească.

Femeia cu care Bolt apare în imagini, Jady Duarte, a publicat fotografiile pe WhatsApp și pe rețelele sociale. Sportivul apare la bustul gol alături de student, în timp ce o ține de după gât sau o sărută pasional pe obraz.

Kasi Bennett (26 de ani)
Kasi Bennett (26 de ani)

Publicația britanică The Daily Mail l-a contactat pe Usain Bolt pentru a comenta imaginile, însă, deocamdată, acesta nu a răspuns. Pe de altă parte, o altă publicație a contactat-o pe tânăra studentă care apare în fotografii. Jady ar fi declarat că nu a realize că se află în compania unui atlet famimos și a descris întâlnirea lor nocturnă ca fiind „normală” și „nu mare scofală”.

Filmat în timp ce dansa provocator cu o altă femeie

Nu numai că a fost fotografiat în ipostaze compromițătoare alături de Jady Duarte, dar Usain Bolt a fost filmat în timp ce dansa provocator, mimând sexul în club cu o altă domnișoară.

Bolt are o relație stabilă cu Kasi Bennett


    Kasi Bennett (26 de ani)foto: Arhiva Personală
Kasi Bennett (26 de ani)foto: Arhiva Personală

Toate acestea, în contextul în care, recent, sora lui Usain, Christine Bolt-Hylton, a anunțat că sportivul are o relație stabilă de doi ani de zile cu Kasi Bennett (26 de ani). Mai mult, Christine preconiza că cei doi ar urma să se căsătorească în curând.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net