Unguroaicele sunt la modă. Antrenorul de la Atletico Madrid are una sexy

CLIIMA20091110_0022_1.jpg

Orsi Feher se iubeşte cu antrenorul lui Atletico
Citeste tot despre: 

Quique Sanchez Flores este tehnicianul grupării madrilene de câteva săptămâni. Sezonul trecut, spaniolul l-a petrecut la Lisabona, acolo unde a pregătit pe Benfica. În tot acest timp, reuşite a avut mai multe pe plan personal. Mai precis, cuplarea cu frumoasa Orsi Feher a fost principala sa realizare în Portugalia.

"Da, sunt cu Quique!", a mărturisit Orsi, o super-sexy unguroaică. Domnişoara Feher, 29 de ani, este un model celebru în ţara ei, dar care trăieşte de ceva timp în Portugalia.

Acolo s-a mutat alături de fratele ei, regretatul Miklos Feher, atacantul celor de la Benfica Lisabona, decedat pe terenul de joc în 2004 din cauza unor probleme cardiace.


Tot în Portugalia, Orsi este prezentatoarea unui emisiuni intitulate Fama Show.

Dacă în primă fază cei doi s-au ascuns de ochii presei de scandal, de curând, simpaticul cuplu a ieşit la suprafaţă, recunoscând relaţia.


În trecut, David Beckham a avut o aventură cu o superbă unguroaică, aceasta făcându-i mai multe vizite la Milano pe când fotbalistul juca acolo. Mai mult, jucătorii italieni sunt şi ei dornici de aventuri cu modele din Ungaria.


Loading...