Unguroaicele sunt la modă. Antrenorul de la Atletico Madrid are una sexy

Ultima actualizare:

    Orsi Feher se iubeşte cu antrenorul lui Atletico
Orsi Feher se iubeşte cu antrenorul lui Atletico

Quique Sanchez Flores este tehnicianul grupării madrilene de câteva săptămâni. Sezonul trecut, spaniolul l-a petrecut la Lisabona, acolo unde a pregătit pe Benfica. În tot acest timp, reuşite a avut mai multe pe plan personal. Mai precis, cuplarea cu frumoasa Orsi Feher a fost principala sa realizare în Portugalia.

"Da, sunt cu Quique!", a mărturisit Orsi, o super-sexy unguroaică. Domnişoara Feher, 29 de ani, este un model celebru în ţara ei, dar care trăieşte de ceva timp în Portugalia.

Acolo s-a mutat alături de fratele ei, regretatul Miklos Feher, atacantul celor de la Benfica Lisabona, decedat pe terenul de joc în 2004 din cauza unor probleme cardiace.

image

Tot în Portugalia, Orsi este prezentatoarea unui emisiuni intitulate Fama Show.

Dacă în primă fază cei doi s-au ascuns de ochii presei de scandal, de curând, simpaticul cuplu a ieşit la suprafaţă, recunoscând relaţia.

image

În trecut, David Beckham a avut o aventură cu o superbă unguroaică, aceasta făcându-i mai multe vizite la Milano pe când fotbalistul juca acolo. Mai mult, jucătorii italieni sunt şi ei dornici de aventuri cu modele din Ungaria.

image
image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net