Una dintre marile rivale ale Simonei Halep s-a logodit cu un fotbalist celebru

Ultima actualizare:

    Sloane Stephens si iubitul ei, Jozy Altidore, la plajă în BahamasFOTO: Instagram
Sloane Stephens si iubitul ei, Jozy Altidore, la plajă în BahamasFOTO: Instagram

Jucătoarea americană de tenis Sloane Stephens, învinsa Simonei Halep în finala de la Roland Garros 2018, s-a logodit înaintea plecării spre Madrid.

Campioana US Open 2017, Sloane Stephens s-a logodit în weekend cu atacantul echipei FC Toronto Jozy Altidore. “Da pentru totdeauna”, a scris Stephens pe Instagram, iar Altidore a notat: “Pentru totdeauna începe acum”. Cei doi sunt prieteni din copilărie, dar relația lor a început în 2016, iar de atunci au petrecut împreună cât de mult timp au putut.

În vârstă de 26 de ani, Sloane Stephens este ocupanta locului 8 în clasamentul mondial, acolo unde cea mai bună poziție a fost cea de-a treia, ocupată anul trecut. Ea are şase trofee în palmares, toate la simplu: 2018 – Miami; 2017 – US Open; 2016 – Auckland, Acapulco, Charleston; 2015 – Washington DC. În plus, a mai jucat trei finale, toate în 2018: Roland Garros, Montreal şi Turneul Campioanelor. Totuși, cota de popularitate i-a crescut brusc nu după vreun titlu cucerit, ci după ce a pozat în Sports Illustrated, ediția costumelor de baie.

În vârstă de 29 de ani, Altidore evoluează pentru FC Toronto, în aceeași conferință cu echipa lui Mitriță, New York City. El a mai jucat în carieră la New York Red Bull, Villarreal, Xerez, Hull City, Bursaspor, AZ Alakmaar şi Sunderland. El a strâns 110 selecţii în naţionala SUA, pentru care a marcat de 41 de ori și poate duce acest record mai departe.

Sloane Stephens s-a logodit la finalul lunii aprilie 2019
Sloane Stephens s-a logodit la finalul lunii aprilie 2019
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net