Uite cum a putut să pozeze Miss Bum Bum pentru Messi!

Miss Bum Bum, Suzy Cortez

Miss Bum Bum, Suzy Cortez
Suzy a sărbătorit un gol al fotbalistului perferat
Foto: Guliver splashnews

Câştigătoarea competiţiei Miss Bum Bum, Suzy Cortez (28 de ani), şi-a pictat sânii în culorile Barcelonei şi a pozat sexy în cinstea celebrului jucător de fotbal Lionel Messi (30 de ani).

Brazilianca este o admiratoare înfocată a fotbalistului argentinian şi a clubului de fotbal FC Barcelona. Suzy Cortez, care a fost desemnată femeia cu cel mai frumos fund din lume, în 2015, a ţinut să marcheze evoluţia de excepţie a fotbalistului în La Liga.

miss.jpg

Miss Bum Bum
Suzy şi-a şi-a pictat sânii în culorile Barcelonei
Foto: Instagram
Asta după ce Messi a egalat sâmbătă, 31 martie, în minutul 89, pe FC Sevilla, permiţând echipei lui să încheie meciul cu scorul 2-2. Astfel, FC Barcelona a rămas neînvinsă de aproape un an şi are 12 puncte în faţa formaţiei Atletico Madrid, în timp ce mai sunt de jucat doar 8 partide până la finalul campionatului. Focoasa Miss Poponeţ a vrut să sărbătorească uriaşa reuşită a faimosului jucător pozând în pielea goală, cu sânii pictaţi în culorile clubului FC Barcelona. De asemenea, Suzy a mai pozat într-un tricou ce poartă pe spate numărul fotbalistului ce lăsa la iveală celebrele ei fese.

Suzy Cortez

Suzy Cortez
Suzy Cortez e o admiratoare înfocată a fotbalistului argentinian
Foto: Guliver splashnews
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1