Tot româncele-s mai bune!

Ultima actualizare:

    Adi Mutu  va juca din  septembrie  în India
Adi Mutu va juca din septembrie în India

Grea e viaţa de fotbalist, când iubita nu-i lângă tine! Dacă în ţară driblează cu femeile mai ceva decât cu mingea pe teren, cum prind un transfer în străinătate fotbaliştii români se cuminţesc ca prin minune.

Mulţi dintre Don-Juan-ii fotbalului autohton preferă să-şi ia iubitele oficiale după ei în întreaga lume, nu de alta dar tot româncele-s mai focoase. Adrian Mutu se pregăteşte să plece în curând cu fotomodelul Sandra Bachici în India, iar fostul stelist, Cristi Tănase şi-a luat-o şi el pe frumoasa Alexandra Damaschin să-i ţină de cald în China. Şi fotbaliştii străini au prins gustul româncelor. Fostul căpitan de la CFR Cluj, Ricardo Cadu s-a amorezat până peste urechi de fotomodelul Anamaria Popa, pe care a cărat-o după el în Cipru şi în Portugalia.

Adrian Mutu: «Nu stau fără Sandra decât în cantonament»

Adrian Mutu (36 de ani) trăieşte o nouă viaţă de când a reuşit să se cupleze cu frumoasa timişoreancă Sandra Bachici (21 de ani). În ianuarie, Mutu i-a suflat fără remuşcări logodnica colegului de la naţională, Laszlo Sepsi, şi de atunci cei doi amorezi sunt de nedespărţit. În vară au şi năşit împreună, iar mulţi sunt de părere că bat clopotele de nuntă. Miercuri, “Briliantul” a plecat în cantonament în Turcia cu Pune City, echipa la care va juca patru luni şi care-i plăteşte salariul încă de anul trecut. Când se va întoarce, Mutu o va lua în India şi pe iubita lui. 

“Sandra va merge cu mine în India şi va sta patru luni, cât mai am eu de jucat. Voi fi singur doar în cantonament”, a spus “Briliantul”. În India îi aşteaptă un apartament şi o maşină de fiţe. 500.000 de euro este salariul stagional al lui Mutu la Pune City, echipă cu care a semnat un contract pe 2 ani.

Ricardo Cadu a plimbat-o pe Anamaria prin Cipru şi prin Portugalia

Fostul căpitan al echipei CFR Cluj, portughezul Ricardo Cadu (33 de ani) a părăsit, în 2014, Clujul cu o româncă de mână. Cadu a jucat opt ani la CFR, iar anul  trecut a prins un transfer în Cipru, unde  a luat-o cu el şi pe iubita lui, clujeanca Anamaria Popa (30 de ani), fotomodel şi actriţă. Cei doi s-au cuplat anul trecut după ce Cadu a divorţat de soţia sa, portugheza Dulce. În ianuarie, fotbalistul s-a întors în Portugalia după 9 sezoane petrecute în afara ţării sale natale. Fostul căpitan al clujenilor a semnat până la finalul campionatului cu Gil Vicente, ultima clasată în Liga Sagres. Vara aceasta însă,Cadu a petrecut o vacanţă de vis alături de Anamaria în Deltă, iar apoi s-au relaxat pe plajele superbe din Bali, micuţa insulă din arhipelargul indonezian.

Cristi Tănase: «Alexandra e chinezoaica mea!»

Fostul căpitan din Ghencea, CristianTănase a luat pe 4 iulie drumul Chinei, acesta evoluând în prezent la Tianjin Teda, după 6 ani petrecuţi la Steaua. Mijlocaşul, ajuns la 28 de ani, a fost vândut pentru 1 milion de euro şi are un salariu stagional de 1.000.000 euro. Dacă pe perioada cât a stat în ţară, Dodel a ţinut prima pagină a presei mondene cuplându-se ba cu bomba sexy Iulia Tăbăcaru, ba cu Diana “Strâmba” Gureşoaie, acum fotbalistul se poate spune că s-a cuminţit. El trăieşte de trei ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandra Damaschin (23 de ani), tânăra pe care a decis să o ia cu el în China. “Este chinezoaica mea”, îşi alintă Tănase iubita.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net