Sute de trandafiri pentru un „Da”! Gest romantic al fotbalistului ucrainean Zinchenko

Ultima actualizare:

    Zinchenko și-a cerut iubita de soție pe stadionul din Kiev
Zinchenko și-a cerut iubita de soție pe stadionul din Kiev

Fotbalistul ucrainean Alexandr Zinchenko s-a calificat la Euro 2020, după care și-a cerut iubita de soție pe stadionul din Kiev.

Romantic și inventiv, jucătorul echipei engleze Manchester City a surprins-o pe frumoasa jurnalistă Vlada Sedan (21 de ani) cu o cerere în căsătorie, dar și cu un uriaș buchet de trandafiri.

Fotbalistul Alexandr Zinchenko (22 de ani) a contribuit din plin la calificarea Ucrainei la Campionatul European, după care a făcut pasul cel mare în viața personală. Mai exact, Alexandr și-a cerut iubita de soție chiar pe arena din Kiev pe care, cu câteva zile în urmă, Ucraina învingea Portugalia lui Ronaldo cu 2-1. Cel mai important DA din viața mea”, a scris Zinchenko pe contul de Instagram, alături de o fotografie în care îi dăruiește Vladei inelul de logodnă, iar aceasta îl răsplătește cu un sărut. Cu adevărat impresionant e buchetul imens de trandafiri roșii și albi (probabil de ordinul sutelor) cu care Zinchenko a ținut să-și arate dragostea față de una dintre cele mai frumoase femei din Ucraina. Deși se cunosc de mult timp, elevul lui Pep Guardiola la Manchester City a cucerit-o definitiv pe Vlada Sedan în luna iunie, când a sărutat-o pătimaș pe obraz chiar în timpul unui interviu acordat la finalul meciului Ucraina – Serbia (5-0).

image
image
image
image
image
image
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net