Soția sexy a lui Adrian Mutu a făcut furori la plajă în Emirate

adrian_mutu_familie_plaja.jpg

Adrian Mutu și familia lui, la plajă în Emirate
Adrian Mutu și familia lui, la plajă în Emirate
FOTO: Instagram

Adrian Mutu se află acum într-o vacanță care speră să fie ultima de dinaintea numirii în funcția de selecționer al naționalei de tineret. Dacă nu apar surprize, joi el va fi anunțat în mod oficial. Până atunci, se bucură de soare alături de senzuala lui soție, Sandra, care face furori pe rețelele sociale cu fotografiile pe care le publică.

În vârstă de 41 de ani, Adrian Mutu este de un an antrenorul echipei de tineret a formației Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite, așa că îi este foarte ușor să își petreacă zilele libere la plajă, în resorturi de lux. Într-unul dintre acestea se află și în aceste zile, alături de soția lui, Sandra (26 ani) și de băiețelul lor, Tiago, care va împlini trei ani în primăvară. Iar nevasta fostului fotbalist face furori cu foografiile postate pe rețelele sociale.

sandra_mutu_sotie_adrian_mutu_sexy.jpg

Sandra Mutu, soția lui Adrian Mutu, pozează sexy pe balconul camerei din hotelul în care și-a petrecut vacanța
Sandra Mutu, soția sexy a lui Adrian Mutu
FOTO: Instagram

Conform ”Gazetei Sporturilor”, joi Mutu va fi validat de Comisia Tehnică a FRF în funcția de antrenor principal al naționalei Under 21, după ce fostul antrenor, Mirel Rădoi, a fost promovat la prima reprezentativă. Aceasta înseamnă că ”Briliantul” petrece în aceste zile ultima vacanță lipsită de griji, pentru că după revenirea în țară vor începe cu adevărat bătăile de cap. Ocupantă a locului secund în clasament, naționala Under 21 a României este obligată să învingă liderul grupei, Danemarca în luna martie, pentru a mai avea o șansă la ocuparea primei poziții, direct calificantă la turneul final al Europenelor. Dacă va termina pe locul secund, echipa noastră va juca într-un baraj cu o altă ocupantă a poziției a doua.

În scurta carieră de antrenor, începută în 2018, Mutu a reușit să salveze de la retrogradare pe FC Voluntari, după care, în vara aceluiași an, a fost numit la cârma echipei de tineret a celor de la Al Wahda, cu care a obținut 20 de victorii în 33 de meciuri.

sandra_mutu_sotie_adrian_mutu_sexy_1.jpg

Sandra Mutu pozează sexy în orice ipostază, inclusiv la barul hotelului în care e cazată
Sandra Mutu este una dintre cele mai sexy neveste de antrenori din fotbalul românesc
FOTO: Instagram
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1