Sorana, «tigroaica» sexy! Vezi ce a făcut tenismena la Miami

Ultima actualizare:

    Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a ajuns deja la Miami, acolo unde va juca, săptămâna viitoare, pe tabloul principal al turneului Premier. Pentru că nu joacă tenis toatp ziua, ea a avut timp şi de plajă, înnebunind fanii pe reţelele de socializare.

Chiar în ziua în care s-a anunţat oficial intrarea Soranei în familia „tigroaicelor” de la CSM Bucureşti, ea a strâns mii de aprecieri pe Instagram cu o fotografie care –a scos încă o dată în evidenţă formele superbe. Ea a făcut plajă pe un yacht, la Miami.


    Sorana și-a etalat corpul pe un yacht la Miami
Sorana și-a etalat corpul pe un yacht la Miami

Evident, de azi va începe antrenamentele, căci turneul din oraşul american a fost mereu unul dintre preferatele sale. Mai mult, aceasta va fi prima competiţie la care ea va participa din postura de componentă a clublui CSM Bucureşti. Ea a devenit jucătoarea cel mai bine clasată dintre cele legitimate la bucureşteni, devenind coechipieră cu Irina Begu şi Monica Niculescu.

”Sunt extrem de fericită şi onorată să pot face parte din familia CSM Bucureşti, era o dorinţă de-a mea de ceva vreme şi mă bucur că s-a finalizat în cele din urmă. Vreau să ajut clubul şi să întărim secţia de tenis, să ajungem cât mai sus. Dacă priveşti clasamentul WTA şi rezultatele din ultima perioadă, e greu să găseşti atâtea jucătoare din aceeaşi ţară, cu atât mai greu să fie şi legitimate la acelaşi club. Acum la CSM Bucureşti avem o echipă foarte puternică”, a declarat Sorana Cîrstea. Obiectivul ei pentru acest an este să ajungă în Top 20 mondial. „Toţi avem anumite lucruri pe care ni le dorim. Eu încerc să nu mă focalizez pe rezultat, ci mai mult pe ce am de făcut pe teren, iar rezultatele bune să vină ca o consecinţă firească a evoluţiilor mele. Îmi doresc să intru în primele 20, să câştig un turneu, dar nu trebuie sa fie asta un scop în sine, ci munca şi ce am de făcut pe teren. Într-adevăr, însă, setarea unor astfel de obiective mă motivează”, a mai spus cea mai nouă „tigroaică”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net