Sexy și valoroase! 4 dintre cele mai frumoase tenismene din circuit vor evolua de joi la Cluj - FOTO

gabriela_ruse_jaqueline_cristian.jpg

Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian joacă și la dublu împreună, formând una dintre cele mai frumoase perechi din circuit
Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian joacă și la dublu împreună, formând una dintre cele mai frumoase perechi din circuit
FOTO: Instagram

Pauza s-a terminat pentru șase jucătoare de top din România. Ele vor juca, de azi până sâmbătă, la un turneu amical care va fi organizat la Cluj-Napoca. Patru dintre participante sunt reprezentante ale noului val, dar ele ar putea oricând să își schimbe meseria în cea de fotomodel.

Irina Begu, Jacqueline Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Miriam Bulgaru și Georgia Crăciun sunt cele șase jucătoare care vor juca în turneul la care învingătoarea va primi un cec de 10.000 de euro și dreptul de a participa la un inedit meci de dublu mixt. La acea partidă, programată duminică, o așteaptă Simona Halep, Horia Tecău și Marius Copil.

jaqueline_cristian.jpg

Jaqueline Cristian (22 de ani) – 162 WTA
Jaqueline Cristian (22 de ani) – 162 WTA
FOTO: Instagram

Cele șase jucătoare vor fi împărțite în două serii de câte trei, unde vor juca fiecare cu fiecare. Vor urma semifinalele și finala.

gabriela_ruse.jpg

Gabriela Ruse (22 de ani) – 177 WTA
Gabriela Ruse (22 de ani) – 177 WTA
FOTO: Instagram

Din păcate, partidele se dispută fără spectatori, astfel că fanii nu vor putea să le vadă de aproape pe câteva dintre cele mai frumoase jucătoare din noul val.

georgiacraciun.jpg

Georgia Crăciun (20 de ani) – 354 WTA
Georgia Crăciun (20 de ani) – 354 WTA
FOTO: Instagram

Pentru că tinerele Jacqueline Cristian (162 WTA), Gabriela Ruse (177 WTA), Georgia Crăciun (354 WTA) și Miriam Bulgaru (387 WTA) sunt nu doar valoroase, ci și foarte frumoase, lucru dovedit de fotografiile postate pe rețelele de socializare la plajă.

miriam_bulgaru.jpg

Miriam Bulgaru (21 de ani) – 387 WTA
Miriam Bulgaru (21 de ani) – 387 WTA
FOTO: Instagram

Meciurile, care se vor putea vedea la Digi Sport, se joacă diferit în funcție de fază. În grupele care vor fi stabilite azi, se va juca cel mai bun din 3 seturi, cu super-tiebreak până la 10 în decisiv. În semifinale și finală se va juca cel mai bun din 3 seturi, cu set decisiv și tie-break la 6-6. Partidele vor avea doar un arbitru de linie, pe lângă cel de scaun. Copiii de mingi vor purta mănuși, iar jucătoarele își vor lua singure prosoapele. Mingile se vor schimba la 7 și la 9 game-uri și vor fi dezinfectate cu lampă UV.

Programul meciurilor de la Cluj

Joi 2 iulie: se joacă de la orele 11.00, 12.30, 17.00 și 18.30

Vineri, 3 iulie: se joacă de la orele 15.00 și 17.00

Sâmbătă, 4 iulie: se joacă de la orele 14.00 și 15.30

Duminică, 5 iulie: finala e la 14.00, demonstrativul de mixt la 16.30.

NOTĂ: Toate meciurile vor fi pe Digi Sport.

Loading...

Citește și

  • Gabi Ruse și Jaqueline Cristian formează deja un dublu omogen

    Gabi Ruse și Jaqueline Cristian au fost convocate în premieră în echipa României de Fed Cup pentru meciul cu Rusia. Tinerele jucătoare din București au fost finalistele probei de dublu ale turneului bucureștean, în 2019. Atunci, Gabi (22 de ani) și Jaqueline (21) le-au învins (3-6, 6-3, 10-7), în semifinale, pe Irina Begu și Raluca Olaru, câștigătoarele din 2017.

  • Begu, Bara, Ruse, Cristian, sunt câteva dintre jucătoarele de pe afișul mini-turneului clujean

    Sports Festival a anunţat, astăzi (sâmbătă, 27 iunie), că va organiza un mini-turneu, între 2 și 5 iulie, la Cluj. Competiția va fi dotată cu premii în valoare de 30.000 de dolari. Intitulată Winners Open, întrecerea se va disputa fără spectatori, iar la aceasta şi-au anunţat prezenţa Irina Begu şi Gabriela Ruse. Câştigătoarea turneului va participa apoi la un meci de dublu mixt alături de Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1