Sexy-iubita lui Bernard Tomic are probleme: ”Nu mă pot spăla pe cap!”

Ultima actualizare:
Vanessa Sierra
Vanessa Sierra

În Australia, nu doar tenismenii care trebuie să stea 14 zile în carantină totală se plâng de asta, ci și partenerele lor. Cea mai vocală este iubita lui Bernard Tomic, Vanessa Sierra.

Star porno cu foarte mulți fani pe rețelele sociale, Vanessa s-a plâns într-un clip postat pe Youtube că timpul trece atât de încet încât a ajuns să se joace pe console timp de 11 ore non-stop. De asemenea, s-a plâns că apartamentul are o singură baie, iar ea nu este obișnuită să-și facă nevoile știind că iubitul ei este la distanță de o ușă. Dar cea mai mare enormitate spusă de Vanessa a fost că nu se va putea spăla pe cap!

Vanessa Sierra
Vanessa Sierra

“Cea mai mare problemă a mea este că nu pot să-mi spăl părul. Nu am putut niciodată să fac asta singură, în mod normal am două coafeze care vin și mă spală pe cap de două ori pe săptămână. Este o situație cu care trebuie să mă obișnuiesc, însă”, a mai ea, atrăgându-și un noian de critici.


    Vanessa SierraFOTO: Instagram
Vanessa SierraFOTO: Instagram

Tomic, ocupantul locului 228 în clasamentul mondial, este unul dintre cei 72 de sportivi nevoiți să stea în carantină totală timp de 14 zile din cauza problemelor cu coronavirusul apărute la alți pasageri ai zborurilor spre Melbourne. Printre cei izolați se numără și Sorana Cîrstea.

Nici alți jucători nu sunt mai încântați. Spaniolul Roberto Bautista Agut, numărul 15 ATP, a comparat carantina impusă la Melbourne înainte de Australian Open cu o perioadă petrecută în închisoare. ”Poţi lucra în cameră, dar nu este acelaşi lucru. Sunt foarte, foarte tensionat şi nu îmi pot imagina două săptămâni aşa. Este foarte greu. Trebuie să lucrez mult din punct de vedere mental. Este ca o închisoare, dar cu wifi”, a afirmat Bautista Agut.

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net