Sexy Bouchard vine în România! Am căzut cu Canada în FED Cup!

Eugenie Bouchard

Eugenie Bouchard
Eugenie Bouchard
foto: arhivă personală

Echipa de FED Cup a României şi-a aflat miercuri adversara din primul tur al Grupei Mondiale 2, iar acesta este Canada!

Şi nu ştim dacă să fim supăraţi sau să ne bucurăm! Pe de-o parte e bine că publicul nostru va avea ocazia s-o vadă la treabă pe "bomba" Eugenie Bouchard, care se pare că va reveni în echipa nord-americancelor după doi ani de absenţă. Pe de alta, nu sună bine deoarece canadiencele sunt redutabile şi ne pot bara drumul spre barajul pentru Grupa Mondială 1, ediţia 2018. Totuşi, fetele noastre au un ascendent moral asupra adversarelor, pe care le-au învins în 2015 chiar la Montreal, fără Simona Halep în echipă.

bouchard.jpg

Eugenie Bouchard, mai sexy ca niciodată. Pentru că s eocupă mai mult de altel, a căzut însă până pe locul 87 WTA
Sursa Foto: Instagram

Bouchard, căzută pe locul 87 WTA, va reveni la lot pentru a îndeplini condiţiile de participare la Olimpiada din 2020, iar din echipa Canadei vor mai face parte Francoise Abanda, locul 115 WTA, şi sportiva de origine română Bianca Andreescu, locul 158 WTA.  Partidele vor avea loc în zilele de 10 şi 11 februarie 2018, oraşul gazdă nefiind încă decis!

c320-sport-bouchard-c4tbgsuwyaavo0h.jpg

Eugenie Bouchard se poate întâlni în februarie cu Simona Halep. Scorul la meciuri directe este acum 2-1 pentru româncă
Sursa Foto: Instagram

“Este ceea ce mi-am dorit de la această tragere la sorţi. Mă bucur foarte mult că vom juca acasă. Este foarte important pentru noi acest lucru, şi sper ca în februarie toate fetele să fie sănătoase şi pregătite să joace acest important meci. Tenisul românesc are acum o generaţie excepţională de jucătoare şi suntem capabili să oferim românilor, pe care îi doresc în număr foarte mare alături de noi, încă o victorie frumoasă“, a spus Alina Tecşor, căpitanul nejucător al României, pentru site-ul FRT.

19-sport-sorana-cirstea.jpg

Avem şi noi bomba noastră! Sorana Cîrstea, aici pozând pe un yacht în largul oraşului Miami, va fi şi ea probabil în echipa noastră de FED Cup
Sursa Foto: Instagram
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1