Sergio Aguero, părăsit de iubita sexy!

kun.jpg

kun
Sergio Aguero şi Karina Tejeda, pe vremea când formau un cuplu

Internaţionalul argentinian al lui Manchester City, Sergio Aguero, suferă pierderi pe bandă rulantă. După ce va sta pe tuşă din cauza unui accident auto, el a rămas şi fără Karina Tejeda, o cântăreaţă celebră în America de Sud şi totodată femeia care-i stătea alături de patru ani.

Joi, Aguero a fost victima unui accident rutier în Amsterdam, atunci când a plecat spre aeroport de la un concert Maluma. Atacantul a declarat că taximetristul care îl transporta nu a văzut o curbă şi a lovit un stâlp de pe marginea străzii. El a precizat că şi-a fracturat o coastă şi că are dureri mari. “Taximetristul nu a văzut curba şi a derapat. Când a derapat, a lovit stâlpul. Mi-au rupt o coastă şi mă doare foarte tare. Voi fi externat curând”, a spus Aguero, care va fi indisponbil două luni.

Karina Tejeda

Karina Tejeda
Karina Tejeda

Iar veştile proaste continuă pentru el. Iubita sa, Karina Tejeda, o artistă de 31 de ani, l-a părăsit. Ea crede că fotbalistul a înşelat-o de curând, când convocat pentru un meci al naţionalei a participat la o petrecere alături de mai multe modele.

Karina a comentat zilele trecute pe marginea subiectului: "Nu vreau să vorbesc prea mult de chestia asta. Mă simt foarte bine pentru că am procedat aşa. Lumea se aşteaptă să povestesc în vreun cântec despre ce a fost, dar nu o fac…Nu spun nimic acum".

k2.jpg

Karina Tejeda
Karina Tejeda

Aguero şi Karina erau împreună de patru ani, relaţia începând după ce fotbalistul s-a despărţit de Giannina, fata celebrului Maradona, el şi fiica fostului mare fotbalist având un băiat, Benjamin, în vârstă de şapte ani.

Karina Tejeda

Karina Tejeda
Karina Tejeda

 

 

Loading...

Citește și