Săraca Izabel! PSG-ul a pierdut, iar ea a rămas fără sex

Ultima actualizare:

    Kevin Trapp şi iubita sa, Izabel Goulart
Kevin Trapp şi iubita sa, Izabel Goulart

Iubita portarului german Kevin Trapp a oferit detalii picante despre relaţia intimă cu fotbalistul de la Paris Saint-Germain.

Fotomodelul brazilian Izabel Goulart a avut parte de una dintre acele puţine zile în care Kevin Trapp nici nu se uită la ea, darămite să mai facă sex.

Frumoasa sud-americancă de 33 de ani nu şi-a ales deloc bine momentul în care să dea din casă referitor la felul în care decurge viaţa sa sexuală alături de portarul Trapp de la PSG. „Facem sex foarte mult, de patru-cinci ori pe săptămână. Dar în zilele în care echipa pierde jocuri importante nu mai există sex. Pot să fiu eu oricât de atrăgătoare, tonificată, pe tocuri sau în lenjerie intimă. În schimb, atunci când PSG câştigă, nici unul dintre noi nu doarme în noaptea respectivă”, a mărturisit Izabel într-un interviu incendiar.


    Izabel a fost model Victoria's Secret în perioada 2005-2016
Izabel a fost model Victoria's Secret în perioada 2005-2016

Ei bine, cu doar o zi după ce fostul „îngeraş” Victoria's Secret a făcut aceste dezvăluiri, Paris Saint-Germain a suferit una dintre rarele eşecuri din ultima perioadă. Duminică seară, parizienii au pierdut (1-2) derby-ul cu Olimpique Lyon, un meci în care Kevin Trapp n-a fost însă pe teren, ci doar pe banca de rezerve. Chiar şi-aşa, amărăciunea rămâne, iar Izabel a primit interdicţie la sex, cel puţin până la următoarea victorie a PSG-ului.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net