Sara Carbonero, cel mai sexy reporter sportiv - FOTO

Citeste tot despre: 

De curând, a fost desemnat cel mai sexy reporter sportiv din Spania, iar titlul i-a revenit Sarei Carbonero, de la postul de televiziune Telecinco.

Deşi frumoasa Sara Carbonero nu adoptă ţinute foarte sexy, ea a reuşit să atragă toate privirile şi să îi provoace pe telespectatorii canalului spaniol Telecinco.

Prezentatoarea ştirilor sportive este adepta stilului comod, preferând să poarte jeanşi, atât în platou, cât şi în afara acestuia. De obicei, îi combină cu cămăşi de mătase. Pentru a-şi scoate în evidenţă latura feminină, Sara poartă fuste conice şi centuri late, care îi marchează silueta, cu un rezultat tineresc şi foarte feminin.

Aura sexy a prezentatoarei este pusă în evidenţă de părul său lung, castaniu, de ochii pe care îi conturează cu negru, pentru o privire intensă şi de buzele senzuale, pe care îşi pune doar tonuri de ruj foarte subtile, pentru a crea volum. Pentru a întregi aspectul său de „femeie fatală”, Sara Carbonero preferă pantofii cu tocuri foarte înalte, cu design clasic.

Vezi GALERIE FOTO cu prezentatoarea spaniolă de ştiri sportive.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1