Sandra, soția lui Adi Mutu, dezvăluiri în premieră: ”Ne gândim la al doilea copil”

Ultima actualizare:

    Adrian şi Sandra, actuala soţiefoto: Instagram
Adrian şi Sandra, actuala soţiefoto: Instagram

Sandra și Adi Mutu a devenit în aprilie părinții unui băiețel. Cuplu deja face planuri pentru următorul moștenitor al familiei.

”Este adevărat că mă apropii de vârstă de doar 24 de ani, însă nu simt că şi cum lucrurile s-ar fi întâmplat prea devreme. Tiago a fost un copil foarte dorit de amândoi. Avem discuţii legate de un al doilea bebe, însă momentan ne dorim să ne bucurăm din plin de fiecare clipă alături de Tiago. Eu mereu m-am închipuit că o viitoare mama a doi copii, pe primul îl am deja, legat de al doilea rămâne de văzut…să mai treacă puţin timp. Momentan mă simt împlinită şi am tot ce mi-aş putea dori, un soţ minunat şi un înger de băiat”, le-a dezvăluit Sandra Mutu celor de la mamapentrudoi.ro.


    Sandra şi Adrian
Sandra şi Adrian

Soția fostul fotbalist al naționalei a povestit cum este viața ei acum, după nașterea lui Tiago :” De luni până vineri în marea parte a timpului mă dedic lui Tiago. Sunt conştientă că timpul trece foarte repede şi nu o să-l mai am atât de micuţ niciodată. Profit, profit la maxim de tot:) În acelaşi timp, nu uit nici de Adi. Relaţia noastră e la fel că înainte, am făcut în aşa fel încât să ne menţinem obiceiurile, stilul de viaţă şi să ne putem satisface şi propriile plăceri, chiar dacă avem un copil. Weekendul ne e mai mult dedicat nouă că şi cuplu. Eu sunt pasionată de viaţă, îmi place să simt că trăiesc. Timpul liber îl petrec cu Adi, poate sună ciudat, dar aşa e, pur şi simplu mă bucur de soţul meu, pe mine asta mă face fericită. Ne putem distra foarte tare în doi sau putem pur şi simplu să stăm în pat şi să ne uităm la un serial sau un film, depinde de moment”.


    Sandra, Adi și micuțul Tiagofoto: arhiva personală
Sandra, Adi și micuțul Tiagofoto: arhiva personală

Sandr și Mutu sunt pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru botez, iar aranjamentele pentru eveniment le ocupă timpul în mare măsură:” Pregătirile merg bine, sunt sigură că va fi ceva frumos. Legat de ţinută, îţi pot spune că nu va fi doar una, ci două, ambele făcute la un designer român. Stilul vestimenta mi l-aş descrie că fiind unul destul de relaxat, în timpul zilei prefer ţinute casual, iar seară uşor mai elegante, depinde de eveniment. Iar pentru evenimentele mai speciale cu siguranţă prefer rochiile”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net