S-a cuplat cu o bombă sexy la 18 luni după moartea soţiei

kate4.jpg

Kate l-a ajutat pe Rio să treacă peste decesul prematur al soţiei sale
Sursa Foto: Instagram

Rio Ferdinand, fostul star al lui Manchester United şi căpitan al naţionalei angliei, a fost lovit de catastrofă în mai 2015, când Rebecca, soţia lui, a murit din cauza unui cancer la sân.

La doar 36 de ani, acesta s-a văzut singur şi în situaţia de a fi mamă şi tată pentru cei trei copii ai lor. Rio a suferit enorm, s-a retras din fotbal şi pentru o perioadă de un an şi jumătate a fost o epavă. S-a apucat de băut şi şi-a jelit soţia până n-a mai avut lacrimi. Britanicii spun însă că după 18 luni, Ferdinand şi-a revenit şi a început chiar să se vadă pe ascuns cu Kate Wright, o vedetă de televiziune recunoscută pentru bustul său incredibil.

kate.jpg

Frumoasa în vârstă de 25 de ani s-a făcut celebră în diferite show-uri din Marea Britanie
Sursa Foto: Instagram

Întâlnirile s-au transformat într-o relaţie, iar Rio şi Kate n-au mai ascuns. Până la urmă nu e nimic ruşinos, fostul fotbalist trebuind să meargă mai departe! Pentru domnişoara în vârstă de 25 de ani e însă mai intersantă alegerea, Kate băgându-se într-o familie cu 3 copii de crescut! Cu bani şi multe bone, toate se rezolvă! Până la urmă, dragostea învinge!

kate3.jpg

Kate are 500.000 de urmăritori pe Instagram. La asemenea bust, nu e de mirare
Sursa Foto: Instagram

riof.jpg

Rio şi Rebeca, pe vremea când erau fericiţi împreună şi nu bănuiau ce nenorocire îi pândeşte
Sursa Foto: Instagram
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1