Rugbistele britanice au pozat nud înainte de Olimpiadă

57a1dd2295f9cf2811a4b546.jpg

Heather Fisher, Amy Wilson-Hardy, Michaela Staniford, Danielle Waterman și Claire Allan au explicat într-un material avantajele mişcării fizice
Foto: Facebook

Mâine vor începe la Rio de Janeiro Jocurile Olimpice de vară şi toate delegaţiile sunt deja în Brazilia fierte pe medalii. Nu toată lumea e însă la fel de înctâncenată, ba dimpotrivă!

Echipa de rugby în 7 a Marii Britanii a răspuns pozitiv unei iniţiative inedite venite din partea unei Organizaţii Nonguvernamentale care sprijină sănătatea femeilor.”Women’sHealth” a demarat o campanie care are scopul de a le învăţa pe reprezentantele sexului frumos mai puţin înzestrate de natură să aibă încredere în corpul lor şi să facă sport în primul rând pentru sănătate. Pentru asta au avut nevoie de câteva femei cu construcţii atipice, iar musculoasele rugbiste britanice au servit perfect obiectivului. Acestea au pozat nud, deşi unele arată mai degrabă a bărbaţi, decât a femei, dar cum dezinhibarea totală era ţinta, totul a mers strună!

57a1db7595f9cf4911a4b546.jpg

Echipa de rugby în 7 a Marii Britanii ţinteşte medalia de aur la JO din 2016
Foto: Facebook
Loading...

Citește și

  • Claudio Canigia a fost un fotbalist idolatrizat la scară mondială, care a făcut furori în Argentina între 1985 şi 2004. A jucat pentru River Plate, Boca Juniors, AS Roma, Benfica Lisabona, Glasgow Rangers şi alte echipe din Europa, dar după retragere numele său e dus mai departe în spaţiul public de alticneva din familie.

  • Delegaţia Rusiei a fost decimată de scandalul dopajului cu celebrul Meldonium, Comitetul Olimpic Internaţional luând în calcul chiar excluderea ţării de la această ediţie a Jocurilor de la Rio. S-a renunţat însă, iar cei care au scăpat de suspendare vor da totul. Una dintre rusoaicele sexy poate concura însă şi altfel de competiţie.

  • Campionatul Mondial din 2010 a făcut-o celebră pe bomba din Paraguay, Larissa Riquelme, care a mers în Africa de Sud să-şi susţină naţionala de fotbal de la Asuncion.

  • daniella chavez cristiano ronaldo

    Daniella Chavez (29 de ani), care a devenit faimoasă după ce a făcut sex cu Cristiano Ronaldo (31 de ani), a fost protagonista unei ședințe foto incendiare, realizată pentru Playboy. Blondina e cunoscută pentru faptul că le trimite jucătorilor de fotbal imagini nud cu ea, atunci când echipa ei preferată câștigă un meci.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1